Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Minns du medlemmarna i A-Teens? Så lever de i dag

10 apr, 2020 
AvEmma Castman
I slutet av 1990-talet debuterade popgruppen A-teens – och succén blev snabbt ett faktum. Men vad gör gruppmedlemmarna i dag, drygt 20 år efter det stora genombrottet? Se här!
Annons
Minns du medlemmarna i A-Teens? Så lever de i dagBrand logo
Minns du medlemmarna i A-Teens? Så lever de i dag

För 22 år sedan tog A-teens (tidigare kända som Abba Teens) Sverige och världen med storm. Popgruppen bildades 1998, och bestod av medlemmarna Marie Serneholt, Amit Paul, Sara Lumholdt och Dhani Lennevald.

Efter att ha turnerat jorden runt, sålt miljontals album och sjungit in ledmotiv till flera Disneyfilmer valde gruppen tillslut att gå skilda vägar. Året var 2006, och nu har det alltså gått 14 år sedan uppbrottet.

Så, hur lever Marie, Amit, Sara och Dhani i dag? Här är svaret!

Marie Serneholt

Marie Serneholt då och nu
I dag arbetar Marie Serneholt bland annat som programledare.

Samma år som A-teens splittrades släppte Marie debutsingeln That’s the Way My Heart Goes. 2009 medverkade hon i Melodifestivalen för första gången, och 2012 ställde hon återigen upp i tävlingen.

Annons

Numera har Marie lagt artisteriet på hyllan, och i stället valt att fokusera på att arbeta som programledare och influencer.

I september 2018 blev Marie och sambon Fredric Palmqvist föräldrar till tvillingsönerna Philip och Nicholas.

Dhani Lennevald

Dhani Lennevald då och nu
Låtskrivaren Dhani Lennevald har bland annat arbetat tillsammans med Avicii.

Dhani Lennevald är den enda av medlemmarna i A-teens som fortfarande sysslar med musik på heltid. I dag arbetar han nämligen som låtskrivare, producent och DJ. Tillsammans med Marc Pilotti verkar han även under namnet DHARC.

Annons

Dhani har tidigare arbetat tillsammans med Avicii, och var bland annat med och skrev låten Without You.

Sara Lumholdt

Sara Lumholdt då och nu
Sara Lumholdt väntar nu sitt första barn tillsammans med maken Chris Noble.

Sedan A-teens splittring har Sara Lumholdt testat på flera olika yrken. Bland annat som soloartist, men också bokföringskonsult, receptionist, radiopratare och programledare. Numera arbetar Sara med sporten poledance.

2018 gifte sig Sara med Chris Noble. Paret bor tillsammans i Portsmouth, England, och i augusti i år väntar de sitt första gemensamma barn.

Annons

Amit Paul

Amit Paul då och nu
Efter splittringen från A-teens valde Amit Paul att börja studera.

Kort efter A-teens uppbrott debuterade Amit Paul som soloartist med albumet Songs In A Key Of Mine. Därefter valde han dock att lägga musiken på hyllan och i stället börja plugga på Handelshögskolan i Stockholm. I dag är Amit vd för familjeföretaget Paxymer.

Amit är gift med Unnur Yrr Helgadottir, och tillsammans har de två barn.

Foto: TT

Annons