Molly Sandén

TT
5 tips för att skapa en lyckligare kärleksrelation 2021
Slå på ljud

Det var i början på 2019 som Molly Sandén, 28, och Danny Saucedo, 34, avslöjade att de valt att gå skilda vägar. Då hade de tillbringat sex år tillsammans och utåt sett verkade de väldigt lyckliga då de även var förlovade.

Därför kom kanske uppbrottet som en chock för många.

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, sa Danny i en intervju med Expressen förra våren.

Mollys sorg efter uppbrottet från Danny

Kort efter uppbrottet släppte Molly sitt album Det bästa kanske inte hänt än och många av låtarna handlar just om uppbrottet från Danny. Låten Va det då? är kanske den som beskriver uppbrottet allra bäst, där hon spekulerar i om när det egentligen var som känslorna dog ut. I låten sjunger hon bland annat:

”Va det på premiären? När du sjöng låtar om ditt liv men aldrig nämnde oss två. Eller helgen på landet? Du sa knappt ett ord till mig men log mot din telefon.”

Men idag är de två artisterna lyckliga på olika håll. Molly har funnit kärleken i musikern David Larson, som sjunger i bandet The royal concept. Han spelar även keyboard i Mollys band när de är ute på turné. Efter månader av spekulationer var det först nu i september när Molly gästade radioprogrammet NRJ Morgon som hon bekräftade relationen.

Danny Saucedos relation med Anna Eriksson

Även Danny har funnit kärleken på nytt, i modellen Anna Eriksson. Paret träffades genom gemensamma vänner och på sociala medier har man kunnat se dem resa och utforska världen tillsammans.

– Hon är väldigt intelligent, och superfin, har Danny tidigare sagt om flickvännen.

Det har alltså hänt mycket för ex-paret efter att de gick skilda vägar, och Molly och Danny verkar inte ha någon vidare kontakt. Ett tecken på det är att de inte följer varandra på Instagram. Men några som faktiskt följer varandra är Molly och Anna. Utöver att de följer varandra verkar de även ha en fin och vänskaplig relation.

I oktober gav Molly en komplimang till modellen i hennes kommentarsfält. Då skrev hon:

”Wow så fin”.

Hennes kommentar besvarades av Anna med ett rött hjärta.

LÄS MER:

Molly Sandén öppnar upp om tuffa tiden: ”En tomhet”

Molly Sandéns nya erkännande om relationen med Danny

Molly Sandén sjunger i Netflix film om Eurovision Song Contest