Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Monica Sundbergs nya kärlek – berättar nu

20 mar, 2024 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Monica Sundberg från Hotell Romantik.
Monica Sundberg blev känd för hela svenska folket när hon letade kärleken i första säsongen av Hotell Romantik.
I programmet blev hon ihop med Tino – men sedan dess har relationen tagit slut, och hon har nu hittat en ny kärlek.
– Vi tycker om samma saker och det tycker jag är viktigt, säger Monica Sundberg till Aftonbladet.
Annons
Merja Haanpää om deltagandet i Hotell RomantikBrand logo
Merja Haanpää om deltagandet i Hotell Romantik

Monica Sundberg blev ett välkänt ansikte i hela landet när hon medverkade i premiärsäsongen av SVT:s dejtingprogram Hotell Romantik, där seniorer letade efter kärleken. I programmet fattade Monica tycke för deltagare Tino, och de två var ett par efter programmet. Men under sommaren 2023 valde de att gå skilda vägar, något som var Monicas initiativ.

– Jag hade alldeles för mycket att göra den perioden. Vi var för olika helt enkelt och hade levt väldigt olika liv, säger Monica Sundberg till Aftonbladet.

Efter romansen med Tino har hon nu hittat kärleken på nytt – men vill inte avslöja så mycket om mannen hon dejtar just nu.

– Just nu så är jag ju faktiskt inne i en relation. Det är ganska nytt, vi har träffats i 2,5 månader. Och det känns ju fantastiskt bra, säger hon till tidningen.

Monica Sundberg om nya kärleken

De två träffades på ett dejtingevent i slutet av 2023 och fick snabbt tycke för varandra. Efter att ha funnit varandra valde de att fira nyår tillsammans, och har varit tillsammans sedan dess. Mannen har dock inget intresse av att synas i rampljuset, säger Monica Sundberg.

– Vi tycker om samma saker och det tycker jag är viktigt. Vi går på museum och gör olika grejer. Och han tycker om att dansa. Vi ska ut och dansa ikväll, säger hon till Aftonbladet.

Merja om den stora kärleken och familjenBrand logo
Merja om den stora kärleken och familjen
Annons