Kändisparen som har gjort slut 2020
Slå på ljud

Influencern Nicole Falciani blev mystiskt sjuk när hon var sex, och i totalt ett och ett halvt år var hon inlagd på sjukhus till och från – utan att läkarna hittade något fel. Inte förrän hon var elva år mötte hon en läkare som tillslut insåg att Nicole led av barnreumatism. Nicole Falciani är just nu aktuell med boken Du ser ju inte sjukt ut, som handlar om att leva med sjukdomen.

Under morgonen gästade hon Malou von Sivers i Malou efter tio för att prata om just boken och sjukdomen.

– Det är väl det klassiska när man berättar att man har en sjukdom, ‘vadå du ser ju inte sjuk ut’, säger Nicole Falciani om bokens titel.

”När det är som värst så skulle det vara väldigt skönt om det syntes”

Det bemötandet från andra har både sina för- och nackdelar, förklarar hon.

– Det är väldigt skönt att man kan välja när man vill berätta om det och inte. Men när det är som värst så skulle det vara väldigt skönt om det syntes.

Just nu mår hon bra, förklarar hon och berättar att det blir bättre när det är ett varmt klimat. Förutom att vädret kan påverka har även sömn, stress och det psykiska måendet en stor inverkan.

I maj tidigare i år gick Nicole Falciani och artisten Eric Saade skilda vägar. Det dåvarande paret hade först planerat att gifta sig den månaden, men de storslagna bröllopsplanerna sköts först upp på grund av covid-19. Men när majmånad väl kom gick paret istället ut med att relationen fått ett slut.

– Han kände väl att han inte ville fortsätta vara i en relation, och det var väl egentligen det som hände, säger hon i Malou efter tio när Malou von Sivers frågar vad det var som egentligen hände mellan henne och Eric.

Så påverkades hennes sjukdom av uppbrottet

Och uppbrottet var något som påverkade hennes sjukdom negativt.

– Den blev definitivt värre under de första veckorna. Jag bytte rutiner helt, jag sov dåligt och jag åt dåligt. En av de viktigaste punkterna för att reumatismen ska vara bra är min sömn, säger Nicole Falciani och fortsätter:

– Värken blev värre för att jag inte kunde sova, det blev en ond spiral.

LÄS MER:

Steffo Törnquists ord om skönhetsingreppet: ”Aldrig mer”

Nya uppgifter: Så födde Gigi Hadid sin dotter

Josselin levde med mörka familjehemligheten i 30 år: ”Jag har skämts”

Mest läst