Kändisparen som har gjort slut 2020
Slå på ljud

2020 var året som inte blev som någon av oss tänkt sig. När vi skålade in 2020 hade vi inte en aning att en pandemi väntade oss. Någon som fick ett annorlunda år var Nicole Falciani, men inte främst på grund av corona.

I maj förra året var planen att hon skulle gifta sig med Eric Saade, men bara veckor innan det planerade bröllopet valde han att lämna relationen. Många blev förvånade över det plötsliga uppbrottet, även för Nicole själv kom det som en chock.

Nicole Falciani om livets med- och motgångar

I en ny video på Youtube, med titeln ”Recap 2020 – året då mitt liv vändes upp och ner” summerar Nicole Falciani sitt år.

– Mitt liv vändes upp och ner, utan minsta förvarning. Den person som jag trodde var mitt livs kärlek beslutade sig för att lämna min sida. Veckor innan vi skulle bli vi för alltid. Jag hamnade i ett chocktillstånd, säger Nicole i videon.

Men nog vände det. Hon beskriver att det finns ett före och ett efter – och efter tuffa månader blev hon glad igen. Hon har antagit sig nya stora utmaningar, som att programleda Paradise hotel, och hon har funnit kärleken på nytt. I dag är hon tillsammans med pojkvännen Adem Berisha, och är nyligen hemkommen från månader av inspelningar i Mexiko.

Nicole Falcianis svar om otroheten

Nu är Nicole en av alla influencers som hakat Instagram-trenden där man ska ställa ett påstående, och influencern svarar huruvida det är sant eller falskt. På frågan: ”Hört att du varit otrogen?”, svarar hon:

”Väldigt väldigt falskt. Har inte varit otrogen. Är man i en relation och är intresserad av någon annan, då gör man slut innan man faktiskt låter något hända!”, skriver hon.

LÄS MER:

Pernilla Wahlgrens livsavgörande beslut för sonen Oliver

Därför stoppas Meghan Markle från att bo i Storbritannien med resten av kungafamiljen

Reaktionerna efter Bianca Ingrossos enorma bonus till Lovisa Worge

Mest läst