Nicole Kidman och Tom Cruise på gala.
0:58

Efter reklamen: Nicole Kidmans romanser genom åren

(0:58)

Nu har Tom Cruise och Nicole Kidmans sällan sedda son, Connor Cruise, officiellt meddelat att han planerar att bli en matinfluencer! Och med det räknar vi med att få mer av kändissonen i det stora sociala medier-flödet.

Under Nicole Kidman och Tom Cruises elva år långa äktenskap adopterade det före detta skådespelarparet två barn: dottern Isabella ”Bella” Cruise och sonen Connor Cruise.

Nicole Kidman har även döttrarna Sunday och Faith ihop med nuvarande maken Keith Urban, och Tom Cruise har dottern Suri ihop med ex-hustrun med Katie Holmes.

Katie Holmes visar upp sitt & dottern Suris fina konstverk

Nicole Kidman & Tom Cruise son Connor blir mat-kändis

Båda adoptivbarnen har tillskillnad från sina kändis-päron valt att hålla sig utanför rampljuset, förutom när Connor dök upp en snabbis i filmerna Seven Pounds från 2008, och i Red Dawn från 2012. Och i veckan publicerade Connor sitt nya matkonto på Instagram där det står klart att den 23-åriga mannen älskar kött! Kött är onekligen hans passion.

”Efter att flera vänner sagt till mig, har jag äntligen beslutat mig för att starta ett matkonto här på Instagram”, skrev Connor Cruise intill en bild från sin bakgård. Connor Cruise förklarade även att han startat kontot tillsammans med sin bästa vän Kim Joyce.

”Så följ gärna om du gillar riktiga stekar, bourbon, kyckling eller vad vi än kan tänkas laga till under dagen”, fortsatte Connor.

Så är Tom Cruise relation till dottern Suri idag

Nicole Kidman om relationen till barnen

Vad gäller relationen barn och föräldrar emellan idag, är det något oklart i vilken utsträckning de umgås. Men i en intervju med The Sun 2019 berättade mamma Nicole Kidman att båda barnen fortsatt har kopplingar till pappa Toms scientologikyrka.

– Barnen har valt att vara scientologer. Det är ju ens jobb som förälder att alltid erbjuda villkorslös kärlek till sina barn, det handlar inte om något annat. Och jag är här för att älska och stötta mina barn.

– Moderskapet handlar om resan, det kommer finnas otroliga toppar och dalar. Vare sig om du är en adoptivmor eller biologisk mamma. Allt barn behöver är kärlek.

Så ser Tom Cruise och Nicole Kidmans dotter Bella ut i dag