Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Nicole Nordins avslöjande om relationen med Peter Foppa Forsberg

08 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin TÖrnblom / IBL BildbyrÅ/TT
Peter ”Foppa” Forsberg och kärleken Nicole Nordin har tre barn tillsammans, och lever ett lyxigt liv tillsammans i Schweiz, där de också driver företag.
Men hade Nicole inte träffar Peter är hon övertygad om att hennes liv hade sett väldigt annorlunda ut – hon hade nämligen helt andra planer.
– Jag hade nog inte haft tre barn i alla fall. Jag hade ambitionen att jobba med banking i London, men jag älskar mitt jobb nu, säger Nicole Nordin när paret gör en intervju med Expressen.
Annons
Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
Fem svenska kändispar vi minns

Peter ”Foppa" Forsberg, 47, och kärleken Nicole Nordin, 33, bor i Zug utanför Zürich i Schweiz sedan 2019, och lever ett lyxigt familjeliv tillsammans med sina tre barn.

En av de stora anledningarna till flytten var att paret köpte in sig som delägare på skoföretaget Inuikii, och paret jobbar tätt ihop som affärspartners, utöver att de har en familj ihop.

Nicole Nordin har en utbildning på Handelshögskolan i Stockholm, och Foppa pluggade ett år på samma skola, på den specialutbildning för före detta idrottare som vill ut i affärslivet efter en sportkarriär.

Men trots att Nicole Nordin har en längre utbildning, så hyllar hon kärlekens besluttagarförmåga.

– Jag tänker snarast att Peter är den mest erfarne av oss. Han är det bästa bollplanket jag har. Peter är bättre på att ta beslut, till exempel när det gäller investeringar. Jag är mer av en doer, som kan förankra besluten hos Peter. Han är bra på att få igenom sin vilja, kör och öser på. Peter är bra på att ställa frågan: ”Vad vill du lägga din tid och kraft på”. Tillsammans är vi en dynamisk duo, säger hon när paret gör en intervju i Expressen.

Annons

Nicole Nordin: Så förändrades mitt liv av Peter Forsberg

Men hon erkänner att hennes liv skulle sett väldigt annorlunda ut om hon inte träffat Peter Forsberg där 2010 – då hade hon nog väntat med att skaffa flera barn.

– Jag hade nog inte haft tre barn i alla fall. Jag hade ambitionen att jobba med banking i London, men jag älskar mitt jobb nu. Självklart är jag stolt över att ha gått på Handels. Nu är det bara att fortsätta att lära sig, säger Nicole Nordin i Expressen.

Barnen Lennox, 8, Lily, 6 och Diego, 4, har kommit till ro i sitt nya hemland, och fått vänner och vardagsrutiner. Men precis som för alla andra har familjens liv påverkats av coronapandemin, och Nicole Nordin är glad att de bor naturskönt så att de har kunnat komma ut och vandra i stället för att bara sitta hemma.

– Barnen förstår det allvarliga läget och har fått göra avkall på mycket i sin vardag. Det är en helt ny verklighet för dem, det är de medvetna om i allra högsta grad. Vi föräldrar får inte komma in på baletten som Lily har eller pojkarnas hockeyträning utan det blir att lämna dem i dörren. Men vi bor bra och kan vistas mycket ute i naturen och gå på hajk i bergen.

Läs mer:

Annons