Niklas Strömstedt
Kändisarna som fyller jämnt under 2022
2:25

Efter reklamen: Kändisarna som fyller jämnt under 2022

(2:25)

Slå på ljud

Niklas Strömstedt har blivit frekvent uppmärksammad för sina relationer genom åren. Idag är han lyckligt gift med Jenny Strömstedt som han också har relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts med. Nyligen reflekterade han över sina tidigare relationer och hur det kommer sig att han bara dejtat kända kvinnor.

Patrick Ekwall om dotterns stöd efter hustrun Hannahs död

Niklas Strömstedts kärleksliv

1985 gifte sig Niklas Strömstedt med modellen och smyckesdesignern Efva Attling, som han också fick två barn tillsammans med – sönerna Simon och Adam. Paret var gifta i tio år men gick skilda vägar 1995 efter att Efva träffat en ny – parets gemensamma vän, Eva Dahlgren.

Niklas Strömstedt träffade därefter den folkkäre programledaren Agneta Sjödin som han också blev förälder med till dottern Maja, född 1998. När det senare tog slut med Agneta träffade Niklas ytterligare en programledare – Kattis Ahlström, som han förlovade sig med 2004. Det blev dock inget bröllop för Niklas och Kattis då de valde att bryta förlovningen två år senare.

Men idag har Niklas hittat sin själsfrände – programledaren Jenny Strömstedt, som han gifte sig med 2011.

Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt om kändiskvinnorna

I det senaste avsnittet av Fördomspodden berättar nu Niklas Strömstedt om sitt kärleksliv och reflekterar över varför han bara dejtat kända kvinnor.

– Vad de har gemensamt, de flesta av dem, är att de är självständiga och självgående och det är väl det som har varit attraktivt tycker jag, säger Niklas Strömstedt, samtidigt får han frågan om han funderat över varför det just blivit kändisar.

– Det klart jag har gjort, hur fan har det kommit sig? svarar Niklas.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har fått sitt första barn

En möjlig faktor, berättar Niklas Strömstedt, är att de dykt upp i gemensamma sammanhang och att han varit ung när han träffat dem. Men något tydligt svar har varken Niklas eller hans terapeuter kommit fram till.

– Det är något knäppt som ingen av mina terapeuter, som jag har slitit ut, vi har inte lyckats komma fram till vad det är egentligen, säger Niklas.

Mest läst