Niklas Strömstedt om relationen till bonusdöttrarna.
Jenny Strömstedt 6 förvånande fakta om kändisen
0:46

Efter reklamen: Jenny Strömstedt 6 förvånande fakta om kändisen

(0:46)

Slå på ljud

Idag lever Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt ett minst sagt storskaligt bonusfamiljeliv. Och med både söner, döttrar och tvillingar till höger och vänster blir det svårt för en utomstående att hålla reda på allt. Låt oss reda ut:

Musikern Niklas Strömstedt och designern Efva Attling gifte sig 1985 och var gifta i tio år. Under äktenskapet fick de sönerna Adam, 33, och Simon, 29, tillsammans. Ett år efter skilsmässan gifte sig Efva med artisten Eva Dahlgren, och lite efter det hann Niklas Strömstedt tillsammans med Agneta Sjödin utgöra ett av 90-talets hetaste par. Och 1998 föddes Maja – Agneta Sjödins och Niklas Strömstedts dotter.

Sedan 2011 är Niklas gift med programledaren Jenny Strömstedt. Men innan Jenny träffade den folkkära artisten hade hon ett tretton år långt förhållande med sin tidigare partner, Fredrik Östergren. Tillsammans fick också de tre barn – tvillingarna Mika och Kitty som nu hunnit bli 20 och Vanna, 17.

Efva Attlings och Niklas Strömstedts barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

Niklas Strömstedt om relationen till bonusdöttrarna

Så hur är det då att inte bara vara ett av Sveriges kändaste par, utan även leva i en sådan stor och härlig bonusfamilj!? Jenny Strömstedts make Niklas känner att de till en början av relationen tog det försiktigt, trots att hans då redan vuxna söner Simon och Adam redan hunnit flytta ut – innan paret flyttade ihop.

– Vi var rätt varsamma, tycker jag. Jennys döttrar var tre och sex när vi träffades. De är 17 och 20 nu. Vi var ihop i tre år innan vi flyttade ihop. Då hade barnen träffat varandra ganska mycket. Jag tycker att det har funkat rätt bra. De har ju en pappa. Jag kan aldrig bli deras pappa, men jag kan bli en vuxen person som de kan ha förtroende för, bråka med och också ha roligt med, säger Niklas Strömstedt i Hälsoliv och förklarar att dottern Maja och Jennys döttrar Mika och Kitty har bott ihop och fått en fin relation.

Maja Strömstedts resa från kändisbarn till artist

Niklas Strömstedt: Så klart har det varit påfrestande

Niklas Strömstedt avslöjar även att de tjugoåriga tvilling(bonus)döttrarna Mika och Kitty just nu är på väg att flyga ut ur boet, och att de haft full rulle med alla ungar som haft skola på hemmaplan under corona-året.

– Det har varit folk hemma hela tiden. Ett ständigt pågående där någon gör mat i köket. Det har vi klarat bra, men det har så klart varit påfrestande ibland. Och att inte få gå till plugget och träffa kompisar är tråkigt för dem.

Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer

Mest läst