2011 gick d skilda vägar. nu öppnar ola rapace upp om skälet till skilsmässan med Noomi, och det stora grälet som skrämde sonen.

1:09

Efter reklamen: 10 tecken på att du lever i en destruktiv relation

(1:09)

Nu är det tio år sedan som ex-makarna och det forna skådespelarparet Ola Rapace och Noomi Rapace valde att separera efter nio år som gifta. Under sin relation gav de liv till sonen Lev Rapace – som nu gått och fyllt 18 år. Ola Rapace har även 22-åriga dottern Line Rapace sedan sin relation med skådespelaren Malin Morgan.

”Vi behövde trasa sönder förhållandet i smulor”

När Ola Rapace gästade podcasten Nemo möter en vän i fjol slog han fast att han och Noomi borde gjort slut tidigare, men att det var svårt eftersom de hade barn ihop.

– Vi borde ha lämnat varandra fem år tidigare. Men det var svårt, vi hade barn. Jag älskar fortfarande Noomi och jag tyckte det var svårt att erkänna mig besegrad, att vår kärlek inte skulle vara romantisk utan som en syskonkärlek, som den är nu. Det borde vi ha insett efter fem, sex år, förklarade han i podcasten och fortsatte:

– Men vi behövde trasa sönder förhållandet i smulor innan det räckte.

Noomi Rapace barn har vuxit upp – här är han idag

Rapace om grälet framför sonen Lev : ”Vi skrämde honom”

I en ny intervju i Framgångspodden förklarar Ola Rapace närmare hur det kom sig att han och Noomi Rapace valde att skilja sig. Skådespelaren berättar om ett stort gräl i natten som kom att bli avgörande för uppbrottet.

– Det sista som hände innan vi skilde oss. Då hade vi grälat en hel natt, och min son hade liksom vaknat. Men han vågade inte gå ut ur sitt pojkrum eftersom det lät så jävla hotfullt där ute. Och när vi märkte det, att det hade skrämt honom så mycket... Det var då vi insåg att nu räcker det. Vi kan inte leva såhär längre, förklarar Ola Rapace i podcasten.

Snabba cash – så ser skådespelarna från filmerna ut i dag

Utvald läsning

Femina