VIDEO: 5 snackisar från veckan som gått
1:25

Efter reklamen: VIDEO: 5 snackisar från veckan som gått

(1:25)

Med oförglömliga filmer som Dansar med vargar och Bodyguard skådespelade sig Kevin Costner raka vägen in i biopublikens hjärtan. Just nu är Kevin Costner, som i januari fyllde 67 år, aktuell i tv-serien Yellowstone. I den en amerikanska neo-western dramaserien spelar Kevin rollen som John Dutton, en änkeman och sjätte generationens patriark av familjen Dutton som driver Yellowstone/Dutton Ranch, den största sammanhängande ranchen i USA. Allt eftersom serien fortskrider utmanas han ständigt av dem som försöker ta kontroll över ranchens mark. Häromveckan gästade Kevin morgontalkshowen Lorraine för att berätta om serien, och rollen. Och filmklippet från showen har fått fansen att häpna! Anledningen? Kevins utseende, i förhållande till hans ålder.. På Twitter skrev en person: ”Kevin Costner har inte åldrats #lorraine.” En annan sa: ”Wow Kevin Costner ser fantastisk ut #lorraine.”

Kevin Costner gästade tv-showen Lorraine i slutet av juni 2022.

Ken McKay/ITV/Shutterstock

Kevin Costners fru och barn

Kevin Costner har varit gift med sin hustru Christine Baumgartner sedan 2004, men vägen dit har inte varit spikrak. Att skådespelaren är en familjeperson råder det dock inget tvivel om.

Uno Svenningssons barn har vuxit upp – så ser de ut

Sin första fru Cindy Silva träffade The Bodyguard-skådespelaren när de båda studerade på California state university på 70-talet. Men efter 16 år tillsammans gick paret skilda vägar, efter rykten om äktenskapsproblem och otrohet. När Costner blev singel 1994 passade han på att leva singelliv i några år, och dejtade stjärnor som Naomi Campbell och Courteney Cox. Efter en kortare relation med skådespelaren Bridget Rooney fick Kevin Costner ett fjärde barn 1996, sonen Liam.

Kevin Costner med sin hustru Christina Baumgartner, 2018.

Men det var först två år senare, 1998, som Kevin Costner hittade sin stora kärlek – modellen och väskdesignern Christine Baumgartner. De hade faktiskt träffats redan på 80-talet på en golfbana, när Kevin Costner övade för sin roll i filmen Tin cup, och Christine var tonåring. Men när de sprang in i varandra på en restaurang 1998 stod stjärnorna rätt för deras relation, och Kevin Costner bad om Christines nummer. Med en åldersskillnad på 19 år fanns det dock hinder för relationen, och ett problem blev så stort att paret bröt upp en period 2002 – nämligen barn. Som fyrabarnsfar var Kevin Costner inte säker på att han ville ha fler barn, med Christine var säker på att hon ville bli mamma. Trots kärleken till varandra valde de då att göra slut över meningsskiljaktigheterna.

Det dröjde dock inte länge innan Kevin Costner ändrade sig och paret hittade tillbaka till varandra. I en romantisk bröllopsceremoni gifte sig paret 2004. Tre år senare föddes deras första sin, Cayden. 2009 kom sonen Hayes till världen, och redan året därpå födde Christine dottern Grace, som är yngst i familjen.

– Jag har spelat två olika sorters roller i mitt liv – dels den som jag blir betald för att spela i filmerna, och den andra är fadersrollen, som jag belönas med i hela mitt liv, har Kevin berättat.

Källa: Nöjeslivet

SE OCKSÅ: Kändisarna med de mest spektakulära 80-talshåren – så ser de ut i dag
0:53

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kändisarna med de mest spektakulära 80-talshåren – så ser de ut i dag

(0:53)

Slå på ljud