meghan och harry

I dagarna fyllde Meghan Markle och prins Harrys andra barn, dottern Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, ett år. Lilibets första födelsedagskalas hölls på Frogmore Cottage, Windsor under helgen. Födelsedagen till ära passade de kungliga föräldrarna på att dela med sig av bilder på det lilla flickebarnet.

Prins Harry och William blir utan – han ärver prinsessan Dianas barndomshem

VIDEO: 8 kungliga kärlekshistorier – så träffades de och blev kära
3:10

Efter reklamen: VIDEO: 8 kungliga kärlekshistorier – så träffades de och blev kära

(3:10)

Slå på ljud

Därför är bilderna på barnen så få

Paret som även har sonen Archie, som föddes den 6 maj 2019, har efter sitt utträde ur det brittiska kungahuset varit sparsamma med att dela med sig av bilder på sina barn. Det var i januari 2020 som paret lät meddela att de lämnar det brittiska kungahuset då Meghan fått utstå påtryckningar, rasism och nekats hjälp mot psykisk ohälsa. Och efter detta har bilderna på hertigparet med familj minskat rejält, eftersom de inte längre är tvungna att ställa upp i kungliga officiella sammanhang.

Meghan och prins Harrys fina familjebild

Senaste familjebilden kom i samband med jul, och utöver att det var den första bilden vi fick se på dottern Lilibet kunde vi även se hur lille Archie fått en betydligt större kalufs.

Sedan Lili, som dottern kallas, föddes har föräldrarna valt att inte visa upp henne i offentliga sammanhang, men till årsskiftet bjöd föräldrarna på en liten familjebild.
Kortet skickades ut till alla som engagerat sig i deras stiftelse Archewell.

”Archie gjorde oss till ‘mamma’ och ‘pappa’, men Lilibet gjorde oss till en familj. När vi blickar fram mot 2022 så har vi gjort flera donationer till er räkning som hjälper och skyddar familjer. Allt från de som flytt från Afghanistan till amerikanska familjer i behov av betald föräldraledighet”, skrev de i julhälsningen som kom tillsammans med bilden på familjen om fyra.

Meghan Markles okända syster Samantha – har inte pratat på flera år

Nya bilderna på Lilibet under ettårsdagen

meghan och harrys dotter Lili

För ett år sedan gav Meghan Markle och prins Harry liv åt sitt andra barn – dottern Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, som föddes den 4 juni 2021.

SE OCKSÅ: 5 detaljer om våra kungligheter som du kanske inte hade koll på
1:30

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 detaljer om våra kungligheter som du kanske inte hade koll på

(1:30)

Slå på ljud

Foto: TT

Mest läst