Nya bilderna på Demi Moores dotter Rumer Willis får följarna att reagera

Demi Moore och ex-maken Bruce Willis fick tre barn ihop, döttrarna Rumer, 32, Scout, 31, och Talulah, 26. Den äldsta i skaran, Rumer Willis, syns ofta ihop med sin mamma på olika tillställningar. Många har noterat den slående likheten mellan mor och dotter. Och precis som sin mamma har hon skådespelat i flera filmer, hon gjorde sin skådespelardebut redan som femåring.

Rumers Willis budskap i nya bildserien

På Instagram har Rumer Willis en gedigen skara följare. Under gårdagen delade hon en bildserie av sig själv med ett politiskt budskap. På bilderna är hon klädd i latexbody och knähöga stövlar, och på en av bilderna är bodyn ersatt med ett rep – lindat runt hennes överkropp och händer.

”Den här bildserien som jag har skapat ihop med Tyler handlar om att ta tillbaka den kvinnliga formen. Med eller utan kläder, som kvinna blir våra kroppar konstant bedömda av män och av andra kvinnor”, skriver Rumer Willis i ett av inläggen. Hon fortsätter:

”Min kropp och min rätt att visa min kvinnlighet ska inte tryckas ner av någon, man eller kvinna.”

”Jag stöttar alla kvinnors rätt att utrycka sin sexualitet, att utrycka sig själva”

Bildserien, som hon gjort ihop med fotografen Tyler Shields, har fått namnet Bondage.

”Tanken av att nakna kvinnor inte respekterar sig själva – när vi är avklädda eller sexuella så blir vi direkt anklagade för att vi gör det för männen, för att vi är osäkra och känner självförakt, och det är sånt skitsnack. Vi kan vara sexiga för oss själva. Vi kan vara nakna för oss själva”, skriver hon vidare och fortsätter:

”Det här är inte för någon man. Det här är för mig. Det handlar om att jag tagit tillbaka rätten att välja själv. Jag stöttar alla kvinnors rätt att utrycka sin sexualitet, att utrycka sig själva.”

Bland kommentarerna är följarna delade, hon både hyllas och kritiseras.

LÄS MER:

Disney bekräftar: Lejonkungen får en uppföljare

Helena Bergström om relationen med dottern Molly Nutley

Mamma Mia-stjärnan Amanda Seyfrieds babylycka efter hemliga graviditeten