Längtar du efter en ny bra serie att plöja, eller är du mer sugen på att vila ögonen på en spännande film? Oavsett vad har du hittat rätt. C More har nämligen släppt sina nyheter för oktober – här är hela listan!

Nya serier på C More i oktober

Solsidan

Säsong 6

Handling: Familjerna i det exklusiva bostadsområdet Solsidan är åter tillbaka. Seriens sjätte säsong utspelar sig ett och ett halvt år efter långfilmen och Anna och Alex har återförenats efter sin separation. Samtidigt får Anna huvudrollen i en stor film – och karriären tar fart på riktigt. Fredde har tagit ett sabbatsår från jobbet för att ägna sig åt en bortglömd hobby och Mickan upprörs över att ett nyinflyttat par plötsligt blir populärast i området.

Premiär: 20 oktober

MotherFatherSon

Handling: Psykologisk thriller från 2019 där Richard Gere för första gången spelar huvudrollen i en tv-serie. Utspelar sig i finansmiljö och kretsar kring politik, media och komplicerade familjerelationer. Richard Gere spelar en karismatisk amerikansk affärsman som äger flera medieföretag runt om i världen. Han tänker sig att hans son så småningom ska ta hans plats – men allt förändras efter en familjekris som får oanade konsekvenser.

Premiär: 8 oktober

Keeping Faith

Säsong 2

Handling: I andra säsongen av den brittiska dramathrillerserien Keeping Faith får vi följa advokaten och småbarnsmamman Faith Howells (Eve Myles) minst sagt desperata jakt på sanningen och de mörka hemligheter som döljer sig i en småstad.

Premiär: 16 oktober

Keeping Faith säsong 2 har premiär på C More i oktober 2019

Keeping Faith säsong 2 är en av många serier som har premiär på C More i höst. Foto: S4C

A million little things

Handling: Amerikansk dramakomediserie med David Giuntoli, Romany Malco och Allison Miller i huvudrollerna. Historien kretsar kring ett kompisgäng som sakta bestämmer sig för att förändra sina liv när de sorgesamt mister en gemensam vän.

Premiär: 23 oktober

Hitlers dödsdömda svenskar

Handling: En dokumentär miniserie om fem svenska direktörer som – med risk för sitt eget liv – valde att samarbeta med polska motståndsrörelsen under andra världskriget. Med den tyska statens hemliga polis, Gestapo, hack i häl lyckas de smuggla ut de första bevisen för nazisternas allra värsta illdåd – men döms till döden.
Premiär: 29 oktober

Nya filmer på C More i oktober

Rings

Drama

Handling: Den tredje delen i den amerikanska The Ring-serien. Handlar om en ung kvinna som drabbas av en förbannelse – som kommer att döda henne inom sju dagar.

Premiär: 1 oktober

The Wife

Drama

Handling: The Wife är svenska Björn Runges prisbelönta långfilm från 2017. I huvudrollerna syns Glenn Close och Jonathan Pryce, och historien handlar om hur Joan i 40 år har offrat sin talang och sina drömmar för att stötta sin karismatiske make Joe och hans raketkarriär i litteraturvärlden. För denna film tilldelades Glenn Close en Golden Globe i klassen bästa kvinnliga huvudroll i ett drama.

Premiär: 4 oktober

The Wife har premiär på C More i oktober 2019

The Wife är regisserad av svenska Björn Runge. Foto: Sony Pictures Classics

Shoplifters

Kriminaldrama

Handling: Ett japanskt kriminaldrama från 2018 som hyllats av både kritiker och publik. Handlar om en kriminell familj med många hemligheter som för bort en ung flicka och gör henne till en ny familjemedlem. Filmen vann Guldpalmen i Cannes och nominerades till både en Oscar och Golden Globe för bästa utländska film.

Premiär: 11 oktober

Lyrro – Ut & invandrarna

Komedi

Handling: Lorry-gängets senaste film är regisserad av Peter Dalle och bygger på en serie sketcher på temat in- och utvandring. I huvudrollerna syns Suzanne Reuter, Johan Ulveson, Peter Dalle och Claes Månsson. Lyrro – Ut & invandrarna är den tredje i ordningen av långfilmer som är uppbyggd med denna typ av sketcher.

Premiär: 20 oktober

Halvdan Viking

Komedi/äventyr

Handling: En svensk familjefilm från 2018 som är baserad på Martin Widmarks och Mats Vänehems bokserie om Halvdan Viking. Handlar om hur Halvdan plötsligt möter Meia från fiendebyn i Väst – och trots att de egentligen inte får träffas växer en oväntad vänskap fram. Filmens unga huvudpersoner spelas av Vilgot Hedtjärn och Ellinea Siambalis.

Premiär: 27 oktober

Listan uppdateras allt eftersom titlar tillkommer.

Foto: C More/TV4

Läs mer:

Alla nya filmer och serier på Netflix i oktober 2019 

Nya filmer, dokumentärer och serier på HBO i oktober 2019

Nya serier och filmer på Viaplay i oktober 2019

Mest läst