Carola Häggkvist.

TT
0:50

Efter reklamen: Carola Häggkvist stilresa genom åren

(0:50)

Slå på ljud

Hela Sveriges Carola Häggkvist är på banan igen efter vårens krasch. Det var ju under Let's dance tidigare i år som hon helt plötsligt valde att hoppa av programmet.

”Jag vill inte låta mitt naturliga driv driva mig ända in i den berömda ’väggen’ med påföljd av fler skador så att jag inte kan ta mig an mina kommande uppdrag varav jag väljer att kliva av ’Let's Dance-tåget’ som går i en oerhört hög hastighet utan stopp för återhämtning”, skrev hon på Instagram i april.

Nu har Carola fått vila upp sig och är tillbaka med full kraft! Inte jättelångt efter avhoppet från Let's dance spelade artisten bland annat in den kommande säsongen av Stjärnorna på slottet. Det börjar visas på nyårsdagen, och i år är förutom Carola även Per Andersson, David Lagercrantz, Marika Carlsson och Grynet Molvig med.

Carolas hemliga spelning

Och med de något lättade restriktionerna har artisten kunnat uppträda igen! En stor glädje, naturligtvis, men allt har inte gått felfritt. I helgen uppträdde Carola nämligen under en hemlig konsert, vilket slutade med att brandförsvaret fick rycka ut.

”Alltid händer det nåt. Hemligt gig igår natt - som blev till dag! Rökmaskinen hade visst börjat leva sitt eget liv i den lilla lokalen för 18 pers i ’nattklubben’ på Villa Pauli så att brandkåren fick rycka ut! Det blev en gemensam fotografering istället. Allt väl”, försäkrar Carola i ett inlägg på Instagram.

OS-hjältarna på plats

I publiken fanns bland andra Malin Baryard-Johnsson och Peder Fredicson som ingick i det hästhoppningslag som vann OS-guld i somras.

”Grattis käraste guldmedaljörer Malin & Peder för era insatser i Tokyo och för att jag fick vara med att fira er STORA OS-vinst. Vilken fantastiskt firande det blev! Tack för allt. Självklart var Lasse Holms TOKYO med på låtlistan”, berättar Carola Häggkvist i inlägget och visar upp en massa bilder från kvällen.

Carolas stilresa genom åren – 25 bilder du förmodligen inte sett tidigare

Hon avslutar:

”GRATULERAR. Och tack sköna killarna på brandförsvaret. Ni är fantastiska!”

Carola Häggkvist om kärleken: Det finns en person som är intressant