carola har träffat en intressant ny man!
Carola regerar på sin stilresa - genom tiderna
2:17

Efter reklamen: Carola regerar på sin stilresa - genom tiderna

(2:17)

Slå på ljud

Tvåbarnsmamman Carola Häggkvist verkar äntligen ha hittat en man vars hennes hjärta slår lite extra för. Hon slår dock fast att i ett tidigt stadium och att mannen ännu inte är mer än just ”intressant”. Det berättar Carola i en långt intervju med Aftonbladet.

Så backades Carola av dottern Zoe i beslutet att lämna Let's Dance

Carola Häggkvist: ”Det finns en intressant person”

I december berättade sångfågeln i Nyhetsmorgon att hon testat på dejtingappen Tinder, vilket gick sådär. Dels fick hon tusentals matchningar på appen så det blev svårt att sålla, och sedan har hon även haft svårt att ta sig tiden till att faktiskt gå på en dejt.

– Jag har inte hunnit träffa någon än, säger Carola nu i Aftonbladet om sitt Tinder-dejtande samtidigt som hon avslöjar att det finns ett potentiellt frö.

carola och dottern zoe laddar upp inför lets dance 2021.

Carola och 12-åriga dottern Zoe Häggkvist inför mammas medverkan i Let's Dance tidigare i år.

– Det finns en person som är rätt intressant och som jag har träffat via gemensamma bekanta. Men jag tänker inte rulla ut mattan nu, jag vill att mannen tar initiativ och kommer med förslag.

Carola Häggkvist avslöjar inte mannens namn

Carola berättar vidare att den hemlige mannen inte arbetar i musikbranschen, men att de två tidigare har dansat för ”det kan han”.

– Jag såg inte honom då men sedan tog vi ett affärsmöte och då tänkte jag, hur kunde jag missa det här? Det är lite kul när man plötsligt ser någon på ett annat sätt. Vi har våra gemensamma bekanta så vi får se om vi möts där.

Carolas öppna stöd till Filip Lamprecht efter privata kampen

Carola tror att hennes kändisskap är ett hinder i kärlekslivet

Vidare i intervjun gör Carola klart att hon likt Pernilla Wahlgren, som innan hon gick och blev kär i sina nya flamma Christian Bauer, nästan gett upp hoppet om att hitta kärleken igen. Samtidigt förklarar hon att hon har en hel del beundrare vilka skickar både blommor och brev. Men hon känner sig osäker och säger att man ”mellan raderna ser att det inte är några toppensnubbar”.

carola och sonen amadeus 2020.

Carola Häggkvist med sonen 22-åriga Amadeus Sögaard på galej förra året.

– Bra snubbar vill nog inte bli Mr Carola, men de får nog behöva vara beredda på det. Men jag hade gärna vänt på steken privat och blivit Mrs X och hissat honom varje dag. Jag tror däremot att mitt kändisskap kan vara ett hinder för en bra man med integritet.

Fina bilderna på Carola Häggkvist med föräldrarna – avslöjar familjesorgen