Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Omtalade bilden på Kate Middleton upprör: ”Ser inte ut så”

23 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Kate Middleton
En redigerad bild på prinsessan av Wales upprör britterna.
Enligt rojalisterna har tidningen The Mirror förvanskat ett fotografi på Kate Middleton till den grad att hon är oigenkännlig.
Annons

Att tidningar låter retuschera sina omslag innan tryck hör inte till ovanligheterna. Men ibland kan det gå lite väl långt.

Drottning Elizabeth II:s begravning – se bilderna härBrand logo
Drottning Elizabeth II:s begravning – se bilderna här

Det verkar i alla fall ha hänt i Storbritannien nu där man rasar över tidningen The Mirrors omslag.

”Vad har de gjort med prinsessan Catherines bild?”

På framsidan av tidningen syns en bild på en märkbart rörd Kate Middleton, 40, under den årliga minnesdagen för britter som stupat under krig, National service of remembrance.

Men bilden har redigerats så pass mycket att Kate Middletons landsmän inte ens känner igen henne.

Till vänster den oredigerade bilden, till höger The Mirrors omslag.
Till vänster den oredigerade bilden, till höger The Mirrors omslag.

”Vad har de gjort med prinsessan Catherines bild? Vad avskyvärt att photoshoppa bilden så!”, skriver en upprörd person på Twitter.

Annons

”När jag såg en bild på Kate gå runt på Twitter så trodde jag att den var photoshoppad. I morse gick jag till min lokala Coop och tog den här bilden på Mirror. Det är klart att Kate Middleton inte ser ut så här?”, frågar sig en annan och delar ett fotografi på omslaget.

”The Mirror måste tro att vi är dumma”, skriver en tredje.

William och Kates nya titlar

Kate Middleton och maken prins William fick för inte alls så länge sen nya titlar inom det brittiska kungahuset. Anledningen är så klart att drottning Elizabeth II gick bort i början av september.

Efter en del rockader inom hovet stod det klart att de nu går från att vara hertig och hertiginna av Cambridge till hertig och hertiginna av Cornwall och Cambridge.

Den nya kungen, Charles III, beslutade också den 9 september att paret skulle bli prins och prinsessa av Wales, titlarna som han och hustrun Camilla tidigare hade – och som prinsessan Diana innehav.

Prins William och Kate Middleton blev ett par runt 2005 och förlovade sig 2010. Förlovningsringen var densamma som prinsens mamma Diana hade. I april 2011 gifte de sig, och har sedan dess fått tre barn ihop.

Prins George föddes 2013 och är i dag 9 år. Hans 7-åriga lillasyster Charlotte föddes 2015 och för fyra år sedan kom prins Louis till världen.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Kungligheternas vackra förlovningsringar – historien bakomBrand logo
Kungligheternas vackra förlovningsringar – historien bakom
Annons