Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Paris Hilton berättar om sveket från Lindsay Lohan

16 mar, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Paris Hilton berättar om sveket från Lindsay Lohan
Nu förklarar Paris Hilton (ÄNTLIGEN) hur det kom sig att hon, Britney Spears och Lindsay Lohan hamnade i samma bil tillsammans, trots att Hilton och Lohan var i het fejd vid tidpunkten. Och hotellarvtagaren avslöjar även detaljer om hur vänskapen nådde sitt slut.
Annons
Fem saker du inte visste om Paris HiltonBrand logo
Fem saker du inte visste om Paris Hilton

Efter snart två decennium öppnar den nyförlovade hotellarvtagaren Paris Hilton upp om den välkända bil-bilden med henne själv, Britney Spears och Lidsay Lohan ihopklämda i framsätet. I samma veva avslöjar hon även detaljer om sin forna vänskap med Lohan, och om hur stelt det var när bilden togs...

– Den kvällen var jag och Britney ute, vi var på Beverly Hills Hotel på vår kompis fest och vi beslutade oss för att åka hem, säger Paris Hilton i sin podcast This is Paris, och fortsätter förklara kring situationen bakom bilden som togs 2006:

– Vi skulle bara gå till bilen men plötsligt var vi helt omringade av ett ton med paparazzis. Och när vi var precis vid bilen så dök Lindsay plötsligt upp, vilket var typ rätt stelt eftersom vi vid tidpunkten gick vi igenom en hel del drama.

– Och när vi var på väg in i bilen, så skrek en paparazzi till mig ”Är det sant att du slog Lindsay?!”, och precis då ser jag att Lindsay går rakt emot oss varpå jag svarar honom: ”Varför frågar du inte henne”. Och då svarade Lindsay upp med: ”Nej, Paris skulle aldrig slå mig, jag har känt henne sedan jag var 15 år gammal.” Vilket typ var, att inte erkänna vad hon hade gjort. Det var väldigt stelt att få den frågan och det var så skumt hur hela händelsen utspelade sig, förklarar Paris.

Annons

Paris Hilton avslöjar sanningen om paparazzi-bilden

Värt att notera är att vid tidpunkten så cirkulerade det ett video-klipp på the world wide web där Lindsay Lohan uppgav att Paris Hilton inte bara slagit till henne, utan även hällt en drink över henne när de varit på besök hos en gemensam vän.

– Och så plötsligt, så tittar jag upp och då sitter hon i min bil! Vi var liksom osams, men jag ville vara trevlig.

Dagen efter fanns bilderna på trion näst intill i varenda tidningsställ eftersom det ansågs vara en sensation att Paris Hilton och Lindsay Lohan gått och blivit sams igen.

– Jag såg bilden på New York Post, och massa andra tidningar. Och dom hade verkligen ingen aning om att det bara var jag och Britney som varit ute där på Beverly Hills-hotellet, och att det var vi som var på väg hem.

Därför tog vänskapen mellan Hilton och Lohan slut

Anledningen till att Paris Hilton tar upp det gamla grälet och berättar om hur bilden kom till, är för att hon noterat hur man numera säljer bilden som ett stort solskydd till bilars förarfönster, vilket hon nu fnittrar åt.

Annons

– För i tiden var jag och Lindsay väldigt nära vänner, men sedan gjorde hon lite saker för att verkligen såra mig, och hon fick mig att sluta lita på henne. Och ja, hon orsakade en massa drama. Så vi var inte vänner längre, det var verkligen slutet på en vänskap. Men när jag tänker på det nu så var vi ju bara unga och omogna. Verkligen högstadie-drama. Speciellt i den är L.A-scenen, där vi levde i offentligheten och media som konstant svärmade kring våra huvuden, och hela tiden försökte de skruva upp verkligheten. Och göra saker värre än vad de egentligen var..!

Tre pinglor en kväll 2006.
Annons