Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Paris Hilton, 39, försöker skaffa barn med pojkvännen Carter Reum

08 feb, 2021 
AvElin Jonsson
FotografTT
Paris Hiltons barnkamp – vill bli mamma till tvillingar: “Jag kan välja”
Paris Hilton är kär, och nu genomgår hon hormonbehandlingar för att skaffa tvillingar.
Annons
Fem saker du inte visste om Paris HiltonBrand logo
Fem saker du inte visste om Paris Hilton

Nollnoll-talets härliga stilikon, hotellarvtagerskan Paris Hilton var efter år av tystnad återigen på tapeten så sent som i höstas. Den 14 september släpptes nämligen dokumentären om Paris Hilton, This is Paris, i vilken hon bland annat avslöjar att hon spelat en roll under alla dessa år.

– Så världen har aldrig vetat vem jag faktiskt är. Mitt riktiga jag är en person som är briljant. Jag är ingen dum blondin, jag är bara väldigt duktig på att låtsas vara en, förklarade Paris Hilton i en intervju med australienska Today i samband med premiären av hennes dokumentär.

Paris Hilton har hittat drömkillen – Carter Reum

Idag håller sig Paris Hilton varm med affärsmannen Carter Reum, som hon har haft en relation med sedan början av 2020. Men paret har känt varandra betydligt längre innan romansen fick liv, i 15 år var de goda vänner. Och i en ny intervju slår Paris Hilton fast att Carter Reum är hennes drömkille.

Annons

– Vi pratar hela tiden om våra bröllopsplaner, och vad våra framtida barn ska heta och allt sånt där, säger Hilton i The Trend Reporter with Mara enligt sajten Women's Health.

Paris Hilton genomgår behandling – för att få tvillingar

Paris Hilton avslöjar inte bara att hon hittat sin drömman, hon låter oss även veta att de nu planerar inför att skaffa barn. Paris Hilton som nu är 39 år, känner att hon behöver lite hjälp på traven av provrörsbefruktning. Inte för att hon tror att hon har problem att bli gravid, utan för att hon specifikt vill ha tvillingar.

– Vi genomgår IVF just nu så nu kan jag välja tvillingar, säger hon och poängterar att det faktiskt var vännen Kim Kardashian som tipsade henne om IVF – eftersom det uppges vara enklare att få tvillingar då.

– Jag kände inte ens till det. Men jag är så glad att hon gav mig det rådet och presenterade mig för sin läkare.

Paris Hilton ser fram emot ett nytt kapitel

I intervjun berättar hon även att hormonbehandlingen tagit hårt på kroppen och sinnet, och att hennes blivande make Carter Reum varit hundra procent stöttande.

– Jag är verkligen exalterad över att ta nästa steg i livet. Och jag tror verkligen att meningen med livet är att ha familj och barn. Jag har inte fått uppleva det ännu då jag inte hittat någon som förtjänat den kärleken från mig, men nu har jag hittat den mannen som faktiskt gör det.

LÄS MER:

Annons