Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Parneviks relation till Elin Nordegren efter skandalen

18 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Mia och Jesper Parnevik presenterade sin barnflicka Elin Nordegren för golfproffset Tiger Woods.
Men när Tiger visade sig vara otrogen mot svensken fick han hela familjen Parnevik emot sig.
– Jag tror inte han vågade ringa pappa, har Peg Parnevik sagt.
Så här är Elin Nordegrens relation till Parnevik idag.
Annons
Kändisarnas otrohetsskandaler - vi aldrig glömmerBrand logo
Kändisarnas otrohetsskandaler - vi aldrig glömmer

Let's dance-aktuella Mia Parnevik, 54, och hennes golfproffs-make Jesper Parnevik, 57, har ett rykte kring sig att vara riktigt duktiga matchmakers. Det folkkära paret, som bott i Florida sedan 90-talet, parade till exempel ihop tv-programledaren Carina Berg med fotbollsspelaren Erik Johansson efter Carinas skilsmässa från Kristian Luuk 2016. Idag är Erik och Carina gifta och har två barn.

Mia Parnevik dansar med Tobias Karlsson i Let's dance 2022.

Mia och Jesper var också de som parade ihop golflegendaren Tiger Woods och svenska Elin Nordegren. Elin var barnflicka hos familjen Parnevik och sågs som en extra familjemedlem hos dem. I en intervju med Nemo Hedén i hans podcast Nemo möter en vän berättade Peg Parnevik 2020 hur hon upplevde skandalen kring Tiger och Elin. Efter att paret gift sig och fått flera barn ihop kom det fram att golfaren varit notoriskt otrogen, och 2010 skilde de sig under mycket uppmärksammade former.

Annons

Peg Parnevik fick veta det av sin mamma när hon kom hem från en skolresa där hon inte fått ha med mobiltelefon.

– Hon kollade på mig och bara ”ja det har hänt lite grejer”. De var ju förbannade. Det är som att Douglas skulle vara otrogen mot min syster nu, jag vet inte vad jag skulle göra. Det var på den nivån, säger Peg Parnevik i podcasten, och menar Douglas Murray som har två barn med hennes lillasyster Penny Parnevik.

Så ser Mia Parneviks relation ut till Elin Nordegren

Efter skandalen vågade Tiger Woods inte prata med sin tidigare nära vän Jesper Parnevik, för att den äldre svensken var så arg. Istället vände sig amerikanen till Mia Parnevik, och ringde henne ”hela tiden”.

– Man vill inte se min pappa arg, han är ofta väldigt neutral men när han exploderar: get out of there, säger hon.

Idag har golfarna en bra relation till varandra igen, även om de kanske inte är lika nära som de var. Mia Parnevik och resten av familjen är dock fortfarande nära vänner med Elin Nordegren, som nu hittat kärleken på nytt. Elin har idag ett barn med förre NFL-spelaren Jordan Cameron.

– Det är så kul att hon har hittat kärleken igen och att hon har fått barn. Vi har fortfarande kontakt med Elin, det har vi med de flesta av våra gamla barnflickor. De är som en del av familjen, sa Jesper Parnevik 2019.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons