nu planerar patrick ekwall lämna sverige tillsammans med dottern.
TV: Här är 5 saker om Patrick Ekwall du kanske inte visste
0:49

Efter reklamen: TV: Här är 5 saker om Patrick Ekwall du kanske inte visste

(0:49)

Slå på ljud

I februari i år gick Hannah Ekwall bort efter en tids cancersjukdom. Det var under en semester med familjen som hon upptäckte en knöl som senare undersöktes, och resultatet visade att hon drabbats av bröstcancer. Det spred sig till levern och skelettet, men bröstcancercellerna hade blivit resistenta mot cellgifter.
Hannah Ekwall dog 49 år gammal, och efter sig lämnade hon maken Patrick Ekwall, sexåriga dottern Tindra och 20-åriga bonusdottern Wilma.

Patrick Ekwalls ilska mot dejtingryktet med Robinson-Julia: ”Vidrig lögn”

Patrick Ekwall sörjer hustrun Hannah

Sportjournalisten Patrick Ekwall har varit väldigt öppen med sina känslor efter den stora förlusten. Häromdagen, ett halvår efter hustruns bortgång, berättade han om den enorma sorgen.

”För sex månader sen lämnade Hannah oss; så brutalt, smärtsamt, orättvist och ofattbart. Ett halvt år utan mamma, fru och vår allra bästa och härligaste vän. Det är fortfarande så overkligt. Som om det inte fick hända, men gjorde det ändå”, skriver han i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Jag vet inte hur vi tagit oss vidare, men vi har gjort det. För att vi måste och för att Hannah hade blivit vansinnig om vi hade dragit ned gardinen och stirrat in i en vägg. Det är så jag tar mig bäst genom tunga stunder, jag gör som Hannah ville att vi skulle göra. Leva!”

Hannah och Patrick Ekwall i december 2020.

Patrick Ekwalls flyttplaner till Spanien med dottern

Sorgen över att ha förlorat sin närmaste vän ligger tung över honom, och nu förklarar Patrick Ekwall även att han funderar på att köpa en bostad i ett annat land. Där han och dottern Tindra kan skapa något nytt.

”Nya tag. Nya tider. Nya möjligheter? Jag vill tro och hoppas det, för hur mörkt, smärtsamt och sorgligt livet än kan vara ibland så vill jag se framåt. Skapa något nytt med Tindra, jag funderar på lägenhet i Marbella. Hitta nån sorts rutin som gör att jag kan fortsätta jobba med allt det jag älskar; göra TV, skriva (och spela) fotboll, designa skor/kläder, podda lite, fixa projekt i huset, hänga med vänner och kollegor, göra livet enklare för mina barn. Och leva så mycket av det liv som trots allt finns här och nu. Det ska gå, det måste gå. Sköt om er”, skriver han nu på sina sociala medier.

Patrick Ekwalls beslut för 6-åriga dottern – efter Hannahs bortgång

TV: Så stöttar du någon i sorg
1:19

Efter reklamen: TV: Så stöttar du någon i sorg

(1:19)

Slå på ljud
Mest läst