Paul ANKA
5 oförglömliga stunder i Svenska Hollywoodfruar
1:09

Efter reklamen: 5 oförglömliga stunder i Svenska Hollywoodfruar

(1:09)

Slå på ljud

Den ikoniska musikern Paul Anka slog igenom som artist redan på 50-talet och än i dag turnerar han världen över. I år har han varit på sin sommarturné enligt TMZ och har bland annat spelat för fullsatta arenor i Frankrike, Portugal och Tyskland. Sångaren kommer också slå på stort i firandet av sin kommande 81-årsdag då han kommer ha en speciell spelning tillsammans med Andrea Bocelli.

Men det är inte bara från musiken som vi känner igen Paul Anka. Artisten var gift med Anna Anka i två år. Exmakarna träffades när Anna Anka var personlig tränare åt Paul. Och i serien Svenska Hollywood fruar fick vi följa Anna Anka och hennes familjeliv med Paul Anka och deras två barn Ethan och Ellie.

Paul och Anna Ankas skilsmässa

Men 2010 möttes vi av nyheten att Paul och Anna Anka skulle skiljas. Och det verkade inte riktigt som att deras äktenskap var så bra som det verkade på TV. Efter skilsmässan har Anna Anka flera gånger uttalat sig kritiskt mot äktenskapet, men påpekat att hon samtidigt är tacksam att de skilde sig på Pauls initiativ.

– Jag är trots allt tacksam för vad Paul gjort. Jag lärde mig så mycket om vad jag inte ville ha. Utan det hade jag inte uppskattat det jag har med David i dag, har Anna Anka tidigare sagt till Expressen.

Så lever Paul Anka efter skilsmässan

Anna Ankas barn har vuxit upp – här är Elli och Ethan idag

I samma intervju förklarar Anna Anka sin relation med Paul Anka som destruktiv. Det har dock Paul Anka avfärdat som ”gammalt nonsens”.

– Jag hoppas att hon gifter sig igen, att hon får ett barn och att hon skyddar det rykte som hon har kvar. Det är allt, har han tidigare sagt till Expressen.

Paul och Anna Anka

Anna Anka och Paul Anka var gifta i två år.

ANDREAS APELL / TT

I dag lever Anna Anka med sin man David Johansson. Paret är gifta sedan två år tillbaka och lever lyckliga ihop. Nu är hon en helt annan människa, säger hon.

– De som ser bilderna på mig och Paul undrar om det är samma person. Folk känner inte igen mig – jag brukar svara att jag var i ett mörkt hål då.

2016 gifte sig Paul Anka för den tredje gången – den lyckliga var då Lisa Pemberton.

– Hon har varit en vän till familjen. Jag har känt henne i många år, har sångaren tidigare berättat för Nöjesbladet.

Paul Anka

Paul Anka med Lisa Pemberton.

MEGA

Men kärlekslyckan höll bara i några år och 2020 skilde paret sig.

Mest läst