Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Anna Ankas barn har vuxit upp – här är Elli och Ethan idag

06 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Efter vårdnadstvisten med exmaken Paul fick Anna Anka inte träffa sin son eller dotter på flera år. Nu visar båda föräldrarna upp sina barn på sociala medier, se Elli och Ethan här!
Annons
VIDEO: Svenska Hollywoodfruarnas barn - 13 år efter premiärenBrand logo
VIDEO: Svenska Hollywoodfruarnas barn - 13 år efter premiären

Den före detta Hollywoodfrun Anna Anka, 51, gjorde minst sagt avtryck när hon medverkade i realitysåpan Svenska Hollywoodfruar år 2009. Vid tidpunkten var hon gift med den välkände sångaren Paul Anka, 80, med vem hon har 16-årige sonen Ethan. Men efter den första säsongen försvann Anna Anka från serien (för att senare dyka upp igen ett par år senare), och i samma veva som hon lämnade programmet drabbades hon av motgångar.

År 2010 skilde sig Anna och Paul Anka, och i svallvågorna hamnade de två i en infekterad och väl uppmärksammad vårdnadstvist. För drygt fem år sedan kom beskedet från domstolen: exmaken fick enskild vårdnad om sonen.

Annons
paul och anna anka med barnen
2008 besökte exmakarna Paul och Anna Anka Stockholm tillsammans med gemensamma sonen Ethan och Anna Ankas dotter Elli.

Anna Anka fick inte träffa barnen på flera år

Anna Anka som även har dottern Elli, 20, från en tidigare relation med Lou Yeager, saknar även vårdnaden där. Anna Anka har utkämpat två jobbiga vårdnadstvister om båda sina barn med sina exmakar, och under flera år fick hon inte träffa varken sonen eller dottern.

År 2020 berättade Anna för nöjessajten Hänt att hon dock nått ut till dottern Elli och sonen Ethan på sociala medier, och de båda hade svarat. Hur dialogen och relationen sinsemellan mor och barnen är idag är oklart.

Annons

Här är Anna Ankas dotter Elli idag

För en tid sedan valde Anna Anka att hylla sin dotter Elli på sociala medier. Intill en bild på dottern som poserar med en häst skriver Anna bland annat:

”Min lilla tjej har vuxit upp. Du har blommat upp och blivit en helt otrolig kvinna. Du har allt, utseendet, talangen, drivet och själen. Jag föll för dig redan innan jag såg dig. Din första spark i magen är ett ögonblick jag kommer minnas för alltid. Jag kunde aldrig bett universum om en bättre gåva än du. Ingen kommer någonsin förstå min kärlek till dig. När allt kommer kring så är ju du den enda som vet hur mitt hjärta låter från insidan”, skriver Anna Anka till sin dotter.

elli anka
Elli Anka poserar på bild från Anna Ankas Instagramkonto.

Här är Anna Ankas son Ethan idag

Även Paul Anka valde att dela med sig av en bild på sonen Ethan för en tid sedan, och på bilden kan vi se att sonen vuxit upp

Annons

”Glad föräldradag! Mina finaste minnen är med mina barn. Här är en bild på Ethan och mig innan en show”, skriver Paul under bilden.

Här är Anna Ankas 20 år yngre make David

anna anka och david johansson
2020 gifte hon sig med David Johansson, 31, som hon träffade i Los Angeles fyra år tidigare.
Annons
SE OCKSÅ: 5 oförglömliga stunder i Svenska HollywoodfruarBrand logo
SE OCKSÅ: 5 oförglömliga stunder i Svenska Hollywoodfruar

Foto: TT/Instagram

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons