Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Peg Parneviks kärleksfulla ord om dejten Jesper Niklasson: ”Mitt hjärta”

15 jul, 2021 
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
Fotograftt, instagram
Peg Parneviks kärleksfulla ord om dejten Jesper Niklasson: ”Mitt hjärta”
Peg Parnevik har börjat dejta igen efter uppbrottet från Filip Lamprecht. En ny kille har flera gånger dykt upp på hennes Instagram story. Nu delar han en bild på dem när de kysser varandra – och Peg kommenterar ”mitt hjärta”.
Annons
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

I juni bekräftade Peg Parnevik att hon och Filip Lamprecht beslutat sig för att gå skilda vägar, efter flera år ihop. Det var i samband med Filips medverkan i Let's dance under våren som det utåt sett började bli svajigt mellan paret, och en tid efter programmet berättade Peg att relationen fått ett slut.

– Inte för att gå in på detaljnivå för mycket, men det var mörkt där ett tag. Jag trodde verkligen jag skulle dö, jag trodde inte jag skulle överleva den perioden, sa Peg i sin podcast Pillowtalk, och förklarade också att hon nu, en tid efter uppbrottet, är lyckligare än någonsin.

Annons

Tappade tusentals följare efter bilderna med nya killen

Att Peg har börjat dejta efter uppbrottet är ingen hemlighet. Kort efter att hon bekräftat uppbrottet från Filip började hon publicera bilder på en ny kille vi inte sett i hennes sällskap tidigare, bland annat en bild där de kysser varandra.

I podcasten förklarade Peg att hon börjat dejta, och att bilderna på den nya killen fått henne att tappa tudentals följare.

Peg delar ofta bilder på dem två ihop på sin Instagram story.

– Jag var fram och tillbaka och tänkte ”jag vet att det här kanske blir knasigt om jag delar med mig vissa delar av mitt liv nu, men det känns rätt så jag kommer göra vad fan jag vill”. Men jag märkte väldigt snabbt att så fort jag började posta på folk jag dejtar så förlorade jag flera tusen följare, förklarade hon.

Annons

Peg Parneviks fina kommentar

Men det är inget som Peg bryr sig om, för hon har fortsatt att publicera bilder på samma kille. Och här om dagen publicerade han bilden på dem två där de kysser varandra på sin Instagram, och bland kommentarerna skriver Peg kärleksfullt.

”Mitt hjärta”, kommenterar Peg.

Killen som Peg dejtar heter Jesper Niklasson och jobbar som musikproducent, skriver Expressen.

Annons