Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Filip Lamprechts nya steg efter orden om uppbrottet från Peg Parnevik

23 jun, 2021 
AvJessica Rådne
Fotograftt
filip lamprecht
Efter en turbulent vår har Filip Lamprecht, 24, och Peg Parnevik, 25, att deras relation är över. Nu är han redo för nästa steg.
Annons
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Peg Parnevik du kanske inte visste

Strax innan midsommar bekräftade Let’s Dance-vinnaren Filip Lamprecht att relationen med Peg Parnevik har tagit slut. Det gjorde han genom att i en intervju i programmet P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow svara på frågan ”Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra?”.

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag vet inte om man ska försöka bryta det. Det får bara vara som det är. Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt, sa Filip i radioprogrammet.

Nu visar han upp sitt nästa steg efter uppbrottet.

Annons

Filip Lamprecht tillbaka som modell

Inför sin medverkan i Let’s Dance sa Filip Lamprecht i intervjuer att han såg fram emot att få visa vad han går för, utan att behöva bli sedd som Kristin Kaspersens son eller Peg Parneviks pojkvän.

– Det ska bli kul samtidigt som att jag inte haft något sug eller drag till rampljuset tidigare. Det sa bli kul att få presentera mig själv, kanske ge tittarna en annan uppfattning av vem jag är, sa han.

Innan han gick och vann hela programmet jobbade Filip som modell, något han nu när danshysterin lagt sig har bestämt sig för att återgå till. På Instagram story visar Filip hur han står mannekäng åt ett sportmärke som designar kläder för bland annat paddelspelare. På märkets eget Instagramkonto finns flera bilder där Filip poserar vant. ”Mitt team är min motivation”, är bildtexten till ev av dem.

Peg Parneviks ord om turbulenta tiden

Peg Parnevik, som också bekräftat uppbrottet, har tidigare hintat om att det finns mer till historien än hon hittills kunnat berätta om. I sin och systern Penny Parneviks podcast Pillowtalk sa Peg i våras att:

Annons

– Det känns som att jag har attraherat, som att jag varit som en magnet, till drama, otur och skit. Och så har jag lite känt att det är mitt egna fel. För om man går in och känner att allting är dåligt, då blir det att man ser fel i allt, förklarade hon och fortsatte:

– Det har varit otur, på otur, på otur. Det har hänt så mycket mer drama som jag inte kommer att säga i podden, för det är privat. Men jag har bara hamnat i småtjafs med typ alla, allting som kunde gå fel har gått fel, superkonstiga saker.

Peg har även hintat om att hon kommer berätta mer så småningom. I samband med att hon i våras tog en paus från sociala medier sa hon till sina följare att ”Jag har verkligen försökt mitt bästa men jag mår inte bra... Förhoppningsvis kommer jag kunna dela allt med er någon gång.”

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons