I början av 2019 förlovade sig Penny Parnevik, 22, och Douglas Murray, 39. Nyheten delade Penny med sig av på Instagram och bara veckor efter kom nästa glädjebesked – paret väntade nämligen sitt första gemensamma barn. I augusti föddes sonen Atticus och sedan dess har Penny flitigt delat med sig av det nya mammalivet på sina sociala medier.

På sistone har Penny dessutom börjat dela med sig av planeringen inför det kommande bröllopet med Douglas – som planeras att hållas redan i sommar.

Tidigare har Penny avslöjat att syskonen Peg Parnevik, 24, Philippa Parnevik, 21, och Phoenix Parnevik, 19, kommer att vara hennes brudtärnor och i ett nytt avsnitt av podcasten Pillowtalk med Peg & Pennyavslöjar Penny ytterligare detaljer om bröllopet.

Penny Parneviks och Douglas beslut

Penny Parnevik berättar i podden att hon och Douglas bland annat har pratat om sina toastmasters – och vilka de i förhand tror kommer att hålla tal under deras kärleksdag.

– Jag gissar på att pappa kommer att hålla tal, berättar Penny för systern Peg.

Även Peg gissar på att pappa Jesper Parnevik, 54, kommer att hålla ett tal, och båda systrarna är dessutom överens om att de inte tror att mamma Mia Parnevik, 51, kommer att göra det, med anledning till att de tror att hon antingen skulle börja gråta eller vara för nervös innan.

Apropå att vara nervös inför att hålla tal avslöjar Penny dessutom att hon och Douglas tagit ytterligare ett beslut inför bröllopet:

– Jag och Douglas har bestämt att vi inte kommer att hålla tal för varandra alls. På vissa bröllop håller man tal för varandra, men vi var såhär ”vi vill inte gå runt och vara nervösa på vårt eget bröllop”, berättar Penny i Pillowtalk.

Pennys avslöjande om bröllopsklänningen

Vidare i podcasten berättar Penny Parnevik att hon känner att bröllopsplaneringen börjar falla på plats, men en detalj är fortfarande inte helt klar – nämligen bröllopsklänningen.

– Klänning – inte klar, men planerad, förklarar Penny.

Peg Parnevik stämmer in och berättar att Penny hittade en bröllopsklänning av en slump, varav Penny avslöjar att hon med hjälp av en svensk designer kommer att rita upp en liknande klänning precis utifrån sina önskemål.

– Det är en svensk designer som ska göra exakta klänningen för mig, förklarar Penny och fortsätter:

– Vi kommer rita upp tillsammans hur jag vill ha den, men jag har visat bilder på det jag provat på och då var den klänningen med.

Penny berättar att den svenska designern heter Valerie, vilket inte är någon som Peg känner till – men glädjen över Pennys kommande bröllopsklänning går inte att ta miste på.

– Gud vad kul, jag är så exalterad, utbrister Peg Parnevik i podden.

 

Foto: TT/Karin Törnblom

Text av: Ida Gustafsson

Läs mer:

Philippa Parnevik, 20, har opererats för hudcancer

Penny Parnevik lånar klänning av fans till ELLE-galan

Familjen Parnevik säljer lyxvillan i Florida – för galna utgångspriset