Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Penny Parnevik om svåra tiden med Douglas – efter dotterns födsel

23 jul, 2021 
AvLinda Strömbäck
AvLinda Strömbäck
Douglas Murray och Penny Parnevik
Penny Parnevik och Douglas Murray blev ett par redan 2017, och idag har de barnen Atticus och Pebble tillsammans. Nu berättar Penny i podcasten Pillowtalk om hur verkligheten ser ut för paret som småbarnsföräldrar.
Annons
Relationsexperten: Så får du relationen att hållaBrand logo
Relationsexperten: Så får du relationen att hålla

Penny och Douglas träffades redan när Penny var liten. Douglas var nämligen redan då en vän till familjen Parnevik. Det skiljer 17 år mellan paret, men är inget som stoppat deras kärlekssaga. 2019 gick Douglas ner på knä och friade, och några månader senare fick de dessutom deras första barn tillsammans – sonen Atticus. Nyligen fick paret ytterligare ett litet tillskott i familjen då dottern Pebble välkomnades till världen i februari i år.

Penny berättar nu i podcasten Pillowtalk att relationen mellan henne och Douglas förändrats sedan de blivit tvåbarnsföräldrar.

Penny Parnevik om relationen med Douglas Murray

Tillsammans med systern Peg Parnevik har Penny podcasten Pillowtalk där de ofta berör ämnen relaterat till sitt liv och inte minst sina egna relationer. I det senaste avsnittet öppnar Penny upp om verkligheten bakom de lyckliga Instagram-bilderna.

Annons

– Jag satt och kollade igenom min feed, för många kommer fram till mig och säger att det är så härligt att jag är så geniun på min Instagram. Och jag bara: är jag? Fan vad nice! Men sen insåg jag att jag nog är det till en viss del, men kanske inte riktigt alls på ett sätt också, berättar Penny i podden, innan hon fortsätter:

– Oftast lägger jag upp väldigt mysiga bilder på mig och Douglas och de stunderna är ju väldigt genuina och jättemysiga. Sen vill jag bara vara väldigt tydlig med att i alla relationer, och specifikt när man har småbarn så bråkar man. Vi bråkar också och har de här tjafsen om småsakerna. Det känns som något jag inte har varit så transparent med i mina sociala kanaler.

Penny Parnevik om relationen: ”Lätt att inte säga”

Peg berättar att hon nyligen blev förvånad över att Penny lagt ut ett gulligt inlägg om Douglas, eftersom hon visste att de hade det tufft.

– Ja, jag blev lite chockad över att du la upp världens finaste slides av dig och Douglas på Instagram och skrev: ”Doesn't get any sweeter than this”. Sen skrev du till mig att ni hade haft det lite jobbigt och bråkat, säger Peg.

Annons

Men det kan svänga fort. Först kan paret det jättebra, men sen kan det vända snabbt, förklarar Penny.

– Det är det jag menar att det kan gå från att vi haft världens mest magiska kväll och sedan i helgen blev det mycket småbarn. Det var jobbigt, stressigt och så blev vi irriterade på varandra. Och det kändes bara så himla tråkigt, och det ville jag säga till dig innan du skulle komma förbi. Det är ju den värsta känslan att komma hem till ett par som man märker nyss har bråkat, säger Penny Parnevik, och tillägger:

– Jag ville vara ärlig med det, för ibland kanske jag inte är ärlig med att jag och Douglas har bråkat. Det är så lätt att inte säga.

Foto: TT

Annons