Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Penny Parneviks ärliga video får fansen att jubla

21 nov, 2019 
AvEmma Castman
penny parnevik
För ett par dagar sedan publicerade Penny Parnevik en video på sig själv där hon visar upp sanningen bakom den ”perfekta bilden”. Kort därefter började hyllningarna trilla in – och många tackade tv-stjärnan för hennes ärlighet.
Annons

För tre månader sedan blev Penny Parnevik mamma för första gången. Hon och Douglas Murray blev då föräldrar till en liten son som de valde att ge namnet Atticus, och sedan familjen utökades har Penny ofiltrerat uppdaterat sina fans om livet som småbarnsmamma.

Därtill har Penny sedan starten på sin karriär varit väldigt mån om att visa upp ärliga bilder på Instagram, och flera gånger uttalat sig om vikten av att inte skylta med en perfekt yta på sociala medier. För ett drygt år sedan publicerade tv-stjärnan till exempel en bikinibild på sig där hon lät bli att suga in magen. Inlägget fick hundratals hyllningskommentarer, och uppmärksammades av flera medier. Däribland Expressen som intervjuade Penny om bilden:

– Det är jättekul att det blir en stor grej, men jag önskar att det vore helt naturligt. Jag tycker alla influencers borde börja göra så. Det är tråkigt med dem som lever ett låtsasperfekt liv, när alla vet att det inte ser ut så. Jag känner nästan att jag har en skyldighet inför mina följare att de vet hur jag ser ut på riktigt. Vem som helst när de sitter ner får rullar på magen, det är bara härligt.

Annons

Hyllas för avslöjande video på Instagram

Nu har tv-stjärnan och influencern än en gång delat med sig av sanningen bakom det ”perfekta livet”. På Instagram har Penny nämligen publicerat en video på sig själv när hon poserar i baddräkt. Allt går dock inte som hon tänkt sig, och försöket till ett vackert inlägg misslyckas totalt. I videon får man nämligen se hur Penny försöker hoppa upp på en bänk men inte kommer upp – trots flera försök.

Till inlägget har hon skrivit:

”Det här var jag när jag försökte ta en söt Instagram-bild i morse… Behövde bara dela!”.

Videon har i skrivande stund visats över 150 000 gånger, och i kommentarsfältet syns flera hyllningar:

”Du visar verkligen hur livet är, på riktigt.. Inte alltid en dans på rosor.. Tro mig, mamma till 4 plus 2 bonusbarn. Man ser överallt den ‘perfekta’ mamman.. Man känner ångest för att man ej räcker till eller inte ser ut som om man vore top modell.. Tack för att du är du, du är den perfekta mamman som visar alla sidor av livet!!”.

”Det är det här som är så underbart med hela er familj att ni är så ärlig med allt ni visar oss”.

Foto: Karin Törnblom/TT

Läs mer:

Annons