Penny Parnevik och tidigare hockeyproffset Douglas Murray

Influencern Penny Parnevik och tidigare hockeyproffset Douglas Murray har blivit föräldrar till sitt andra barn. Den nyblivna mamman delade under helgen med sig av en rad bilder på den nyfödda dottern samtidigt som hon avslöjade hennes namn.

”It's a girl”, skriver hon i inlägget och avslöjar namnet på dottern:

”Pebble Murray, välkommen till världen”.

Fina hyllningen till systern Philippa Parnevik

Och namnet Pebble är faktiskt inte helt nytt inom Parneviks-familjen. Pennys syster Philippa Parnevik heter också Pebble.

”Pebble & Pebble, vi kommer att bli bästa vänner”, stilar moster Philippa till en bild på sig och systerdottern. Och bara en stund senare delar stolta mormor Mia Parnevik samma bild på sin dotter och sin dotterdotter.

Penny Parneviks gravid-resa

Penny Parnevik och Douglas Murray fick sitt första barn, sonen Atticus, sommaren 2019. Ungefär ett år senare berättade Penny den glada nyheten att barn nummer två är på väg.

”Kan inte fatta att vi gör detta igen Douglas Murray?!”, avslöjade Penny Parnevik på sina sociala medier då.

Sedan dess har hennes följare kunnat hänga med under graviditeten och med de beslut som föräldrarna tagit.

Stora ändringen inför andra förlossningen

Penny Parnevik födde sonen Atticus i USA, där hon är själv är både född och uppväxt. Men hennes andra barn, dottern Pebble, föddes i Sverige. Med sitt andra barn har Penny en plan på att föröka amma, trots att det var något problematiskt med sonen. På Youtube berättade hon om sina tankar kring amning, och att hon ska försöka att inte känna någon press kring amningen och huruvida det kommer att gå den här gången.

– Jag fick ju amningsångest sist, och hatade att amma, tyvärr. Men jag har planerat att försöka igen, och se hur jag mår, men ingen prestige i det heller. Om jag tycker om det, att det funkar bra och att bebisen tycker om det och att alla mår bra – super! Men om vi inte mår bra, så jaja, men det gör inget, säger Penny Parnevik på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka.

LÄS MER:

Peg Parnevik försvarar pappa Jesper: Han är inte sån

Peg Parnevik berättar om skönhetsingreppen

Penny Parnevik har blivit mamma igen – här är första bilderna på barnet

Mer läsning

Femina