Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Penny Parneviks tankar om ålderskillnaden med Douglas

11 nov, 2022 
AvEbba S. Dahlman
AvEbba S. Dahlman
FotografKarin Törnblom/TT
Det skiljer 17 år mellan Penny Parnevik och maken Douglas Murray.
När de gästar Bianca Ingrossos talkshow berättar de ärligt om utmaningarna i början av förhållandet.
– Nu är det inte ett problem, förklarar Penny.
Annons
Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssagaBrand logo
Penny Parneviks och Douglas Murrays kärlekssaga

Tv-personligheten Penny Parnevik, 25, och före detta ishockeyproffset Douglas Murray, 42, gifte sig framför vänner och familj i somras. Paret var redan makar på pappret och har dessutom två barn tillsammans; sonen Atticus och dottern Pebble.

Under fredagskvällen, den 11 november, gästade paret Bianca Ingrossos talkshow Bianca. Under intervjun diskuteras den 17 år stora åldersskillnaden dem emellan.

Douglas avslöjar dessutom hur de gick till när han bad bästa vännen Jesper Parnevik, om välsignelse att dejta hans dotter.

– Det är fortfarande hans dotter, så det måste man ju ha respekt för, förklarar han.

Penny Parnevik om åldersskillnaden med kärleken Douglas Murray: ”Jobbigt”

I början av intervjun skämtar Penny och Douglas om att de har samma mentala ålder och humor, vilket underlättar i vardagen.

Annons

– Han är sjukt omogen, så det är ju bra, säger Penny och skrattar. Douglas instämmer.

Bianca frågar när åldersskillnaden är som mest påtaglig i relationen varpå Penny snabbt konstaterar att det märks mest när de umgås med hennes föräldrar. Douglas menar att det nog bottnar i dynamiken mellan honom och Pennys pappa golfproffset Jesper Parnevik.

– Min pappa och han är bästa kompisar, så då blir det lite som en rivalitet mellan mig och pappa. Vem älskar Douglas mest? Vem vill han umgås med? Pappa vinner oftast, berättar Penny.

Hon berättar vidare att hon ibland tänker på att åldersskillnaden kan komma att bli ett problem i framtiden, när de blir äldre. I dag ser hon på deras olika livserfarenheter som en styrka.

– Det blir jobbigt när jag tänker på att du ska dö. Det är inte jobbigt nu, men när det är dags. Nu är det inte ett problem. Det är vår styrka.

Douglas och Penny skojar friskt under intervjun med Bianca Ingrosso i dennes nya talkshow.
Douglas och Penny skojar friskt under intervjun med Bianca Ingrosso i dennes nya talkshow.

Douglas Murrays hemliga samtal med Jesper Parnevik: ”Måste ha respekt”

De väjer dock inte för att erkänna att det fanns en viss problematik i början av relationen. Kanske främst då Douglas var en vän till familjen Parnevik under Pennys uppväxt.

Annons

– Vi drog ut lite på det. Vi trodde att det bara var vi som visste, men det var ju ganska uppenbart... Hennes familj hälsade på väldigt mycket på mitt lantställe, berättar Douglas. Han fortsätter:

– Vi förstod ju att vi hade fattat tycke för varandra, men det var ju weird med hela konstellationen. Jag sa till Penny att ”Vi kommer inte träffas själva innan jag har pratat med dina föräldrar”. Men det var inte lätt…

Se också: Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandeminBrand logo
Se också: Svenska kändispar som fått skjuta upp sina bröllop under pandemin

Douglas berättar att Penny inte var nöjd med att det drog ut på tiden och att hon ställde ett ultimatum på honom.

– Till slut sade du att ”Nu får du fan ringa dem annars blir det inget av det här”. De [Mia och Jesper Parnevik] var inte direkt chockade, säger Douglas.

Men de två turturduvorna hade inte någonting att oroa sig för. Jespers reaktion var nämligen stöttande redan från start. Penny befann sig vid tidpunkten hemma hos föräldrarna.

– Pappa var jättecool. Han ropade ner mig direkt och frågade om jag ville prata. Sedan sade han att ”Jag tycker du ska få vara med vem du vill”, förklarar hon.

Douglas erkänner dock att han inte känner att han vill diskutera detaljer kring förhållandet med Jesper, men att han får mycket stöd från Pennys mamma Mia.

– Det är fortfarande hans dotter, så det måste man ju ha respekt för. Vissa saker pratar man inte om.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons