Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Pernilla Wahlgren dejtar en hemlig man – Biancas ord om mammans kärleksliv

22 apr, 2021 
AvAino Oxblod
FotografFERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT.
Pernilla Wahlgren ler mot kameran.
Pernilla Wahlgren har levt som singel under många år, och varit öppen med att hon trivs bra med det.
Nu har artisten börjat dejta en man, berättar hennes dotter Bianca Ingrosso.
– Hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull, säger Bianca i podcasten Ursäkta.
Annons
Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”Brand logo
Hör Bianca berätta om relationen till Phillipe: ”Vi är ihop igen”

Pernilla Wahlgren har levt som singel i många år. Efter att relationen med yngsta barnet Theos pappa Joachim Lennholm tog slut 2008 har hon inte haft några längre offentliga förhållanden.

2018 berättade profilen om hur hon kommit till en plats där hon har en bra relation med båda papporna till hennes barn – exmaken Emilio Ingrosso och Joachim Lennholm.

– Det har inte varit lätt men i dag kan jag på riktigt säga att jag har en bra relation med papporna till mina barn. Äntligen! Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, vilket skapar harmoni, sa hon i en intervju med Svensk Damtidning.

Pernilla Wahlgren har trivts som singel

De senaste åren har Pernilla Wahlgren också varit tydlig med att hon trivs bra som singel, och egentligen inte behöver någon man.

Annons

– Mitt kärleksliv är me, myself and I. Jag trivs förträffligt med det, till och med lite för bra för att vara sugen på att dejta. Jag är en väldigt, väldigt lycklig singel, sa hon till Expressen i september.

Men nu verkar det som att den folkkära underhållaren har gett sig ut på dejtingmarknaden, och träffat en man hon tycker om. Det avslöjar dottern Bianca Ingrosso i podcasten Ursäkta som hon gästade på torsdagen.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

Bianca Ingrosso avslöjar att Pernilla dejtar

Det verkar dock inte ha kommit så långt än, enligt dottern är mamma Pernilla och den mystiska mannen bara i en dejtingfas, och han har inte träffat Pernilla Wahlgrens barn än.

– Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar.

Samtidigt hoppas Bianca att mannen och mamma Pernilla ska bli ihop, och flytta ihop i det nya lyxhus som Pernilla bygger på Lidingö.

– Jag hoppas det, säger Bianca Ingrosso i Ursäkta.

Annons