Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bianca Ingrosso om dramat med Phillipe Cohen: Man bröt sig in i hemmet

15 apr, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Bianca Ingrosso om dramat med Phillipe Cohen: man bröt sig in i hemmet
Nu berättar Bianca Ingrosso att det en morgon plötsligt stod en främmande man (!) hemma i hennes lägenhet på Östermalm, och det var ex-pojkvännen Phillipe Cohen som såg till så att han försvann.
Annons
5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Bianca Ingrosso som du kanske inte visste

När Bianca Ingrosso erbjuder sig att svara på tio frågor på sina sociala medier-kanaler, undrar en person om hon ibland är rädd för att gå på stan. Eftersom Bianca Ingrosso får utstå så mycket hat och hot, vilket senast i mars gjorde att hon checkade ut från sina sociala medier en stund.

Bianca Ingrosso svarar:

”Jag ser mig inte själv som känd när jag går på stan direkt och tänker inte så mycket på brev, hot och sånt jag får. Såklart oklart med de män som kommer fram på stan och säger elaka saker till mig. Men där blir jag aldrig rädd, mer förvånad”, svarar den numera hatstorms-luttrade Ingrosso.

Bianca Ingrosso om hemska händelsen: ”Polisen kom”

För att vidare förklara sig vad gäller rädsla (eller icke-rädsla) över alla hot och allt hat hon möter minns Bianca Ingrosso tillbaka till en incident för en tid sedan hos mamma Pernilla Wahlgren på Lidingö i Stockholm – och hur en man länge försökte ta sig in i huset när Bianca Ingrosso var där hemma ensam.

Annons

”Hade en man som försökte ta sig in i mammas hus en gång i ett helt dygn när jag var där själv så pass mycket att jag fick putta ut honom och polisen kom”, skriver hon och slår fast:

”Men dagen efter tänkte jag inte mer på det.”

Plötsligt stod en man inne i Biancas lägenhet

Och det kanske är bra att Bianca Ingrosso snabbt kan gå vidare från dramatiska händelser som dessa, för det har även hänt hemma hos Bianca i hennes lägenhet på Östermalm i Stockholm. När Bianca Ingrosso och numera ex-pojkvännen Phillipe Cohen var hemma bröt sig plötsligt in en man i hennes lägenhet.

”En annan man klev in i lägenheten här en morgon, så Philipe fick putta ut honom.”

”Jag är såklart vaksam som alla andra tjejer där ute för obehagliga män osv, men jag borstar av mig saker ganska lätt”, avslutar hon inlägget på Instagram-story.

Annons