Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.

1:06

Efter reklamen: Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?

(1:06)

Efter en tid ifrån varandra är Bianca Ingrosso tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen igen. Paret, som har gjort slut till och från under de senaste fem åren men alltid blivit ihop igen, verkar nu lyckligare än någonsin.

Biancas mamma Pernilla Wahlgren verkar också glad över att ha fått tillbaka svärsonen Phillipe i familjen igen, och berättar i podcasten Wahlgren och Wistam, som hon har med vännen Sofia Wistam, om en härlig kväll med familjen.

– Igår hade jag värsta härliga kvällen. Jag hade så kul med Benjamin, Linus, Bianca och Phillipe. Jag kan visa dig en bild som visar rätt så bra hur det var. Det var en så märklig kväll, men väldigt väldigt rolig, säger hon Pernilla Wahlgren i podcasten.

Sofia Wistam beskriver bilden som Pernilla visar upp för henne.

– Här tittar jag på en bild där Pernilla håller i en stor flaska skumpa med en stor hund på sin rygg som i sin tur har en stor Phillipe på sig som i sin tur har en Bianca på sig.

Kritiken mot Pernilla Wahlgren – efter bilden med hunden

Men när Pernilla Wahlgren valde att lägga upp bilden på Instagram så var en del av hennes följare inte lika roade av den som hon var. Flera tyckte nämligen synd om hunden, som sitter på Pernillas rygg på bilden.

”Undrar hur hunden mår”, skriver en följare.

”Verkar inte som att hunden har så roligt”, tycker en annan.

Pernilla Wahlgrens dilemma med nya kärleken: ”Gör i smyg”

Till slut bestämde sig Phillipe Cohen att ta sin svärmor i försvar, och skriva att hunden Ted, som är hans hund, mår toppen och att man inte behöver oroa sig.

”Som Teds Husse kan jag bara meddela att Ted är den absolut gladaste, lyckligaste och mest sociala hunden jag haft äran att få träffa och ha i mitt liv. Han gillar även att bli buren (då han är en gigantisk bebis) och älskar absolut alla människor. Pernilla är han även väldigt trygg med då han spenderat mycket tid med henne. Man behöver inte alltid döma förhållandena baserat på en bild på Instagram”, skriver han på Instagram.

Christina Schollin om dolda ögonsjukdomen – efter missen med maken