Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Pernilla Wahlgrens dilemma med nya kärleken: ”Gör i smyg”

03 maj, 2021 
Pernilla Wahlgren.
Masked singer-profilen Pernilla Wahlgren har börjat dejta en man, efter år av att vara singel.
Men även om profilen verkar glad och lycklig så kommer dejtandet med vissa problem.
– Det vill man inte. Allt är ångest, säger Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam.
Annons
Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?Brand logo
Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?

Pernilla Wahlgren, som just nu gör succé i Masked singer på TV4, har träffat en man hon tycker om, och dejtar seriöst efter att ha varit singel i flera år. Det var dottern Bianca Ingrosso som avslöjade att mamman har en ny man i sitt liv, när hon gästade podcasten Ursäkta.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer, sa Bianca Ingrosso i podcasten.

Pernilla Wahlgren verkar inte vara redo att presentera mannen för allmänheten riktigt ännu, men konstaterar i sin podcast Wahlgren och Wistam, som hon har med bästa vännen Sofia Wistam, att sexlivet kan bli bättre högre upp i åldrarna om man träffar rätt person.

Annons

– Jag tror inte att det är en åldersgrej utan jag tror att man är tillsammans i flera flera år och tillslut kanske sexlusten minskar, och det tror jag att man kan ha även när man är yngre. Och jag vet folk som har träffat sin stora kärlek när de är över 70 och då blomstrar sexet. Fast på ett annat sätt, säger hon i podcasten.

Pernilla Wahlgren tillägger också att hon är både glad och tillfredsställd.

– Och jag kan bara säga såhär, att jag sitter här idag väldigt glad och väldigt tillfreds. Sen vill jag inte säga mer än så, men skål för det!

Pernilla Wahlgrens problem med nya mannen

Men det kommer också problem med att börja dejta en ny person – i början av en bekantskap är man inte lika öppen med saker och ting, och man kämpar kanske för att hålla uppe en fasad kring sådant som egentligen är helt naturligt,

– Det här är ju det jobbigaste, för hur gammal man än blir, när man dejtar så blir ju det där med att gå på toaletten så jobbigt. Man spolar vatten i handfatet, lägger papper i toaletten för att det inte ska höras att man kissar och gud bevara en om man blir lite pruttig. Det vill man inte. Allt är ångest, säger Pernilla Wahlgren i Wahlgren och Wistam.

Hon berättar också att hon borstar tänderna oftare, men inte vill att dejten ska upptäcka det – varpå Sofia Wistam undrar vad det är för pinsamt med att borsta tänderna.

– Men när det blir för uppenbart. Det får ju inte bli såhär att "nu går jag in på toaletten och borstar tänderna, för när jag kommer ut ska vi hångla", säger Pernilla Wahlgren.

Annons