Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrossos storbråk i Wahlgrens värld

I Wahlgrens värld får vi hänga med i Bianca Ingrossos och mamma Pernilla Wahlgrens liv, i både medgång och motgång. I ett nytt avsnitt av tv-serien blir Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso osams. Deras bråk handlar om ett missförstånd där Bianca, enligt henne, bett Pernilla att passa hudarna över helgen. Men Pernilla har inget minne av det och har istället bokat en resa till Sandhamn – samma helg som hundpassningen.

– Den här gången, om jag nu lovat att passa hundarna och glömt bort det, så ber jag om ursäkt för det men jag har inget minne. Men Bianca vill få det till att det är någon återkommande grej, att jag jätteofta lovar och sen inte håller, men det tycker jag inte, säger Pernilla Wahlgren i Wahlgrens värld.

Både Bianca och Pernilla konstaterar att bråker blev mycket större än vad det behövt att vara.

– Det här har ju blossat upp tusen gånger mer än vad som hade behövts, och det är ju på grund av allihopa. Ibland sker det misstag i vardagen, som man inte gör av elaka skäl, det är sånt man inte rår för. Men varför jag blev irriterad var för att de drog slutsatser om mig som person och vart mitt hjärta står, säger Bianca Ingrosso.

Pernilla Wahlgren bryter ihop i tårar

Pernilla, som försöker bli sams med sin dotter, bryter till slut ihop i tårar.

– Men Bianca jag blir helt knäckt, säger en ledsen och förtvivlad Pernilla, något som inte uppskattas av Bianca:

– Nu räcker det! Nu räcker det! I den här situationen, jag är inte din dotter längre, du är inte min mamma, jag menar inte så, utan att jag är en vuxen människa som säger på riktigt nu, nu räcker det. Vi bråkar om det här för att du glömde bort hundarna, säger Bianca Ingrosso.

Blev sams redan samma kväll

Något tittarna inte får se är att Pernilla och Bianca blir sams igen redan samma kväll.

– Vi blev vänner samma kväll. Jag ringde upp henne i bilen. För att hon såg så liten och ynkligt ut när hon satt där i fönstret. Så nu är vi vänner, säger Pernilla Wahlgren.

Wahlgrens värld sänds på Discovery+.

LÄS MER:

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens markering mot varandra på Instagram

Bianca Ingrossos känga till killar – efter frågorna om relationen

Därför ville Åsa Ingrosso inte ha barn med maken Emilio

Mer läsning

Femina