Så ser Pernilla Wahlgrens framtidsplaner ut med kärleken Christian Bauer
0:35

Efter reklamen: Så ser Pernilla Wahlgrens framtidsplaner ut med kärleken Christian Bauer

(0:35)

Slå på ljud

Realitystjärna, musikalartist, schlagerikon, kändisbarn, programledare, skådespelare, influencer, poddare, mamma. Pernilla Wahlgren har hunnit göra mycket under hennes, snart, 55 år i livet. Till sommaren kan hon dessutom lägga till det prestigefyllda epitetet allsångsledare i SVT:s Allsång på Skansen.

Men vägen till alla framgångar har inte varit spikrak. I en ny intervju med Expressen berättar Pernilla om med- och motgångarna i karriären som frilansande underhållare och ensamstående mamma till fyra barn. Hon hade inte råd att vänta på de där kreddiga jobben eller tacka nej till saker.

Perrellis stora oro för 4-åriga sonen – otäcka besöket på akuten

I dag ser livet annorlunda ut. Och kanske var det det faktum att hon fick den bekräftelse hon förtjänade efter framgångarna med realityserien Wahlgrens värld, som gjorde att hon till slut kunde öppna upp sig för kärleken igen. Hur känns det med karriärlyft och kärlekslycka, Pernilla?

– Otroligt häftigt! Ett tag tänkte jag att jag aldrig kommer bli kär igen, för jag hade liksom glömt bort den känslan. Jag hade noll lust att dejta, och kände inte att jag behövde en man i mitt liv. Kom ju dessutom med dåliga erfarenheter från tidigare förhållande, så det kändes skönt att vara själv och slippa bråka och tjafsa hela tiden. Men nu är jag i ett förhållande med noll bråk, och tänker kan det vara så här bra?, säger hon till tidningen.

Pernilla Wahlgrens nya lyckobesked – blir sambo med Christian

I den nya intervjun målar Pernilla upp en bild av en varm kärleksrelation med Christian, som bygger på humor och ömsesidig respekt. De har varit tillsammans i drygt ett och ett halvt år, men ändå hunnit genomgå mycket som på olika sätt prövar en relation.

Pernilla som ”skyndar långsamt” blir mer och mer redo att 100 procent hänge sig till förhållandet. Bland annat så har hennes boendesituation och tillhörande flyttkaos fungerat som ett bra test för att avgöra hur kompatibla hon och Christian är i vardagslivet. Hon menar på att pojkvännen lika gärna hade kunnat säga ”hej då – det här får du klara själv – nu flyttar jag hem till mig”, eftersom han har ett eget boende.

Men målet är ändå att de ska flytta ihop berättar hon. Exakt när det blir framgår inte, men hon hänvisar till drömhuset på Lidingö som ”det nya som vi bygger”, så visst låter det som att Pernilla och kärleken blir sambos inom en snar framtid?

– Just nu är vi lite emellan bostäder. Jag sålde ju ”gröna huset” och trodde att vi skulle flytta in i det nya som vi bygger, och sen blev glappet mycket större än jag trodde. Men det är klart att det är målet, förklarar hon för tidningen.

Under tre års tid har Pernilla Wahlgren husbygge på Lidingö pågått. Nu är det nästan klart att flytta in i och hon hoppas få fira sin födelsedag, den 24 december, i huset!

Under tre års tid har Pernilla Wahlgren husbygge på Lidingö pågått. Nu är det nästan klart att flytta in i och hon hoppas få fira sin födelsedag, den 24 december, i huset!

Henrik Isaksson/TT

Agneta Sjödins nya avslöjande om kärlekslivet: ”Vill skratta”

Pernilla Wahlgren i bröllopstankar: Livet går fort

Det låter onekligen som att Pernilla funnit en otroligt fin relation med pojkvännen. I lyckoruset slänger hon ur sig de härliga klyschorna ”vi kompletterar varandra” och ”vi är ett team”. Så härligt!

Men går hon i bröllopstankar? Ja, det kan man säga. Hon understryker dock att hon inte vill stressa fram ett giftermål, men är ändå pragmatisk. Hon är snart 55 år och vill inte vänta allt för länge.

– Jo, det gör man ju, och vi har varit på bröllop under sommaren. Det är härligt. Sen vill man inte stressa fram någonting, samtidigt som man inte har hela livet på sig längre. Så jag kan absolut se bröllop framför mig, men det finns också så mycket annat att landa i. Vi har inte ens landat i att bo tillsammans på riktigt egentligen, säger hon.

Sommaren 2022 gifte sig Pernillas bästa vän och före detta svägerska Jessica Wahlgren med Magnus Norman. Då var Pernilla och kärleken Christian givetvis på plats.

Sommaren 2022 gifte sig Pernillas bästa vän och före detta svägerska Jessica Wahlgren med Magnus Norman. Då var Pernilla och kärleken Christian givetvis på plats, uppklädda och firade med brudparet i kärlekens tecken!

Karin Törnblom/TT
Mest läst