pernilla wahlgren med sonen theo på gala 2015
TV: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren
0:49

Efter reklamen: TV: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

(0:49)

Slå på ljud

Under natten till tisdag förklarade tv-profilen tillika artisten Pernilla Wahlgren att hon och yngsta sonen Theo Wahlgren tvingats ta sig akut till sjukhus. Sonen upplevde magsmärtor, och snart kunde läkarna konstatera att det var blindtarmen som brustit hos den 14-åriga sonen som då snabbt fick lägga sig på operationsbordet.

”Sover på SÖS med Theo som opererades för brusten blindtarm inatt..!”, berättar Pernilla Wahlgren på sina sociala medier samtidigt som hon tackar personalen på sjukhuset:

”Måste bara få säga att personalen här är helt fantastisk!”

Kändisarna som varit både blondiner och brunetter

Pernilla Wahlgren och sonens natt på sjukhuset

När mor och son tillbringade sin tid på sjukhuset passade de på att kolla på tv, och inte vilket program som helst. Utan Pernilla Walhgren och sonen Theo spanade Mauri Hermundssons Youtube-program Uppdrag mat där både dottern Bianca Ingrosso och hennes pojkvän Phillipe Cohen medverkade.

Utöver att Pernilla Wahlgren hyllade personalen på SÖS lät hon sina följare veta att det serverades mycket god mat till sonen som låg och vilade sig på sjukhusbädden.

”Jäkligt bra pannkakor levererar de på SÖS”, tackade hon på sin Instagram-story samma kväll.

Så nu väntar bara en hel del vila för sonen Theo som snart ska vara på bättringsvägen.

Pernilla whalgrens son theo i sjukhussängen med dropp och sjukhuskläder.

En av bilderna som Pernilla Wahlgren visade upp på Instagram under sjukhusnatten med sonen.

Pernilla Wahlgrens sorg över uppbrottet med Theos pappa

Sonen Theo Wahlgren har Pernilla tillsammans med exet Joachim Lennholm som hon mötte 2002, men relationen tog slut 2008 – ett år efter Theos födsel.

– Jag har hållit uppe den där fasaden hela tiden. Efter att Jocke lämnade mig så… jag har varit så otroligt olycklig. Jag har nästan haft sådan här dödssorg, berättade Pernilla Wahlgren om uppbrottet i en intervju med magasinet Mama 2013.

Pernilla Wahlgrens tvivel över att flytta ihop med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren om relationen idag

Men bara ett par år senare verkade Pernilla Wahlgren kommit över sorgen, och i en intervju från 2018 berättade hon att hon numera har en god relation till både Joachim Lennholm och ex-maken Emilio Ingrosso.

– Det har inte varit lätt men i dag kan jag på riktigt säga att jag har en bra relation med papporna till mina barn. Äntligen! Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, vilket skapar harmoni, förklarade hon då enligt Femina.

Pernilla Wahlgren och barnen på kalas tidigare i år

Svenska kändiskvinnorna när de var 21, 31 och nu

TV: 5 saker som du kanske inte visste om Pernilla Wahlgren
0:40

Efter reklamen: TV: 5 saker som du kanske inte visste om Pernilla Wahlgren

(0:40)