Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pernilla Wahlgren visar upp bilder från nya huset i Spanien

14 apr, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt/Instagram
Pernilla Wahlgren visar upp bilder från nya huset i Spanien
Pernilla Wahlgren har köpt sig ännu ett hus i Spanien, som vi nu för första gången får se lite bilder ifrån!
Annons
TV: Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

Att Pernilla Wahlgren bygger sin drömvilla på Lidingö har väl knappast undgått någon. I Wahlgrens värld fick vi följa med från start när Pernilla la vantarna på en magisk tomt belägen på Lidingö strax utanför Stockholm, och efter det har hon delat med sig av hela processen med att skapa sitt egna drömhem.

Nyligen flyttade Pernilla ut från den gröna villan som hon bott i i många år, men i och med att den nya villan inte står klar än så bor hon och hennes yngsta son Theo just nu på hotell.

I sin podcast Wahlgren och Wistam, som Pernilla driver ihop med vännen Sofia Wistam, berättade Pernilla nyligen sitt missnöje över sin försäljning av den gröna villan eftersom att det i efterhand visar sig att hon hade kunnat fått mer pengar för den om hon hade väntat ett tag med att sälja. Och om hon hade väntat och haft lite is i magen hade det antagligen inte heller blivit ett glapp där Pernilla och Theo var tvungna att ta in på hotell under tiden.

Annons

Har köpt ett nytt hus i Spanien

Men, det är då inte det enda på temat flytt och hus i Pernilla Wahlgrens liv just nu. Hon har sedan ett par år tillbaka ett hus i Marbella i Spanien, som hon kallar för Casa Rosa, och för ett par månader sedan lade hon vantarna på ännu en hus i Marbella!

Och i det soliga Spanien befinner hon sig just nu, tillsammans med kärleken Christian Bauer. På Instagram får vi nu för första gången ta del av hur det nya huset ser ut!

”Mitt nya hem i solen! ”Casa de las Estrellas”, heter det nu – vilket betyder ”Stjärnornas hus”. Får se om jag behåller det namnet, eller hittar på nåt nytt…Kanske målar det rosa, & döper det till ”Casa Rosa 2.0” ..?!”, skriver Pernilla i ett Instagram-inlägg.

Bilderna från nya huset

Det nya huset håller just nu på att inredas, och på sin Instagram story visar hon glimtar av det nya – som utsikten från huset och ett vardagsrum.

I en video visar Pernilla upp poolen.
Utsikten från nya huset!
Annons
Ett vardagsrum som hon just nu håller på att inreda.
Se också: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minnsBrand logo
Se också: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns
Annons

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons