0:40

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren 5 saker som du kanske inte visste om artisten

(0:40)

Det var för några veckor sen som dottern Bianca Ingrosso först berättade att mamma Pernilla Wahlgren hade hittat kärleken och dejtade en man.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca i podcasten Ursäkta.

Pernilla Wahlgrens ord till deltagaren i Masked singer kritseras: ”Mycket illa”

Pernilla Wahlgren har sedan dess bekräftat att hon hittat en man, men valt att hålla honom hemlig till en början. När hon nyligen gästade Alexander Pärleros podcast Framgångspodden, så berättade hon om beslutet att våga bli kär igen efter alla år.

– Till slut så kände jag så här "nej jag har inget behov, jag längtar inte efter att träffa nån, kommer bara kännas konstigt, näej ska jag ha nån kille här hemma". Tills jag kom till en punkt där jag bara nej men jag kanske bara ska våga helt enkelt. Det är jag glad för, jag har ingen aning var det här kommer landa, men jag är väldigt glad att jag vågade kasta mig ut, förklarar hon i podcasten.

Pernilla Wahlgrens mysiga kärleksresa

Och hittills verkar det ju gå hur bra som helst – Pernillas nya man är nämligen med henne på en mysig solresa till hennes hus i spanska Marbella. På Instagram story visar Pernilla Wahlgren nu upp de första bilderna på pojkvännen, även om det är lite smygande. Wahlgren visar hur de skålar i öl och håller hand i solen, och mannen skymtar också förbi på en liten video när de äter middag med Pernillas vänner i Marbella.

Pernilla Wahlgrens svåra tid med exet: ”Jag skämdes”

– Vi spelar ju in den här podden lite tidigare då, för att du ska dra iväg på en liten romantisk tripp, sa Sofia Wistam i det senaste avsnittet av Wahlgren och Wistam.

Här håller Pernilla och pojkvännen hand.

Här skymtar killen förbi på Pernilla Wahlgrens väns Instagram Story.

Mer läsning

Femina