Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pernilla Wahlgrens oro efter Bianca och Phillipes återförening

07 jun, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
pernilla wahlgren
Sedan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen bestämde sig för en nystart i relationen har en sak förändrats – Phillipe har skaffat vovve. Svärmor/mamma Pernilla Wahlgren luftar nu sin oro, då Phillipes hund inte riktigt går ihop med Biancas två.
Annons
Pernilla Wahlgren 5 saker som du kanske inte visste om artistenBrand logo
Pernilla Wahlgren 5 saker som du kanske inte visste om artisten

I våras återförenades Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 27, efter en tids paus. Kärleken är stark och paret syns åter flitigt i varandras sällskap. När Phillipe i slutet på maj slog upp portarna till sin första egna restaurang var Bianca med familj på plats.

”SÅ STOLT 'svärmor' som i går fick äta middag med min älskade familj på nyöppnade Ted restaurang”, skrev Pernilla Wahlgren i ett inlägg på Instagram.

Samtidigt pågår det saker i det unga parets hemmaliv som svärmor Pernilla nu luftar sin oro kring.

Tre hundar under ett tak

Phillipes restaurang är döpt efter hans nyinskaffade hund, labradoren Ted. Flickvännen Bianca delar sedan tidigare på två mindre hundar med mamma Pernilla. Dino och Sami heter de små liven som figurerat flitigt i sociala medier och inte minst i Wahlgrens värld på Kanal 5.

Annons

I senaste avsnittet av Pernilla Wahlgrens podcast som hon driver tillsammans med goda vännen Sofia Wistam, säger Pernilla nu om dottern och svärsonens vardag att:

– Det är tydligen kaos där hemma med alla de tre hundarna!

Sofia Wistam inflikar att Bianca inte har någon vana av så stora hundar som Ted.

– Ted är en jättejättesnäll gigantisk hund, fyller Pernilla i. Men Sami är lite dampig så han tror att han är en stor hund.

– Det är farligt med så små ettriga hundar för en vacker dag ruttnar Ted på honom och då kan han slå till honom eller bita honom eller någonting så att det går illa, säger Pernilla.

Pernilla efterfrågar bra tips för att få små och stora hundar att fungera tillsammans varpå Sofia säger att det finns en hundcoach.

– Bianca gick till det när hon hade två hundar, men nu har hon tre, säger Pernilla och menar att det i så fall behöver ske igen.

Problem när hundarna ska rastas

De första fyra åren av Bianca och Phillipes relation levde de på distans då han pluggade i London och hon jobbade i Stockholm. De har därefter bott under samma tak i omgångar.

Annons

För tillfället funderar Bianca på att flytta till en ny lägenhet eftersom att många nyfikna fans samlas utanför hennes hus och försöker ta sig in i hennes port, vilket blir extra problematiskt när hundarna måste rastas.

– Jag känner typ att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer utanför min lägenhet varje dag. Nu har vi tre hundar här, och igår kväll skällde de så mycket för att det stod bilar utanför och tutade och skrek, sa Bianca hon nyligen på sin Youtubekanal.

Situationen spär omöjligt på det ”kaos” som mamma Pernilla också märkt av.

– Jag vet inte varför det har varit mycket mer nu på senare tid, än vad det brukar va. Men hundarna hatar det, för ju mer det plingar på min dörr desto mer skäller de. De blir jättestressade, förklarade Bianca.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Annons