Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pernilla Wahlgrens stora steg i relationen med Christian Bauer

26 aug, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
pernillas nya kille christian
Nu när Pernilla Wahlgren och Christian Bauer varit ett par under ett par månader är det äntligen dags för Pernilla att möta hans familj!
Annons
TV: Se 12 kända programledare som blivit ett parBrand logo
TV: Se 12 kända programledare som blivit ett par

Under våren gick Pernilla Wahlgren och blev störtförälskad i försäljningschefen och modellen Christian Bauer. Pernilla som vid tidpunkten varit singel i flera år fick nys om Christian Bauer via bekanta.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, berättade Pernilla Wahlgren tidigare i Framgångspodden.

Pernilla Wahlgrens resa mot drömkåken

Under sommaren har turturduvorna bland annat semestrat ihop i Spanien där de umgåtts med nära och kära, och åkt runt i Stockholms skärgård. Men nu går vi mot höst och semestern är slut för de flesta, Pernilla Wahlgren är åter hemma i Stockholm och har som vanligt full rulle. Det är inte bara hennes vanliga arbete som sångerska, poddare, tv-profil och programledare som ligger i fokus. För nu bygger Pernilla Wahlgren nämligen också sin drömvilla på en stenig tomt ute på Lidingö i Stockholm.

Annons

– Så mycket har hänt här på min tomt, jag har liksom fått en hel jätteuppfart, sa Pernilla Wahlgren i en story på Instagram samtidigt som hon visade upp den byggbelamrade tomten:

– Och här blir det pool!, utbrast hon stolt och pekade mot ett stort hål i marken.

Pernilla Wahlgrens stora steg med Christian

Det händer med andra ord som vanligt mycket i Pernilla Wahlgrens liv, och nu avslöjar hon även att det är dags för ännu en stor grej. Pillan ska nämligen få träffa Christian Bauers familj för första gången.

– I kväll ska jag för första gången få träffa hans mamma och hans bröder och syster. Hans döttrar har jag träffat innan, berättar Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam som hon har tillsammans med väninnan Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgren: Mina föräldrar älskar honom

Och Pernilla Wahlgren som är så fullfjädrad gör klart att hon inte är det minsta nervös inför mötet med kärlekens familjemedlemmar.

– Nej det är jag inte. Herregud... Trevlig som jag är, de kan inte önska sig en härligare svärdotter, skojar hon och fortsätter:

– Jag tycker det ska bli kul. För nu har ju Christian träffat mina föräldrar så många gånger. De älskar ju honom, tillägger hon.

TV: Se 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
TV: Se 5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste
Annons