Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pernilla Wahlgrens ursäkt – lämnat landet efter stressen

16 apr, 2021 
AvAino Oxblod
FotografJessica Gow/TT
Pernilla Wahlgren har haft mycket på schemat.
Pernilla Wahlgren är ständigt aktuell – och ständigt närvarande.
Men den senaste tiden har stjärnan haft så mycket för sig att hon måste prioritera bort saker, något hon nu ber om ursäkt för.
”Har haft väldigt mycket jobb senaste veckorna, och tiden har tyvärr inte räckt till”, skriver Pernilla Wahlgren i sin blogg.
Annons
Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?Brand logo
Har du koll på familjen Wahlgren-Ingrosso?

Pernilla Wahlgren har minst sagt många strängar på sin lyra, och projekt på sitt bord.

I tv syns hon just nu både som jurymedlem i Masked singer på TV4 och i egna realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och Discovery+. Utöver det driver hon både en populär blogg, en podcast med vännen Sofia Wistam och sociala medier med hundratusentals följare.

Så därför är det kanske inte så förvånande att hon har haft svårt att hinna med allt som hon vill göra. Efter intensiva inspelningsdagar behövde Pernilla dra ner på uppdaterandet av bloggen för att få tiden att gå ihop.

”Förlåt att jag inte uppdaterat så ofta som jag brukar. Har haft väldigt mycket jobb senaste veckorna, och tiden har tyvärr inte räckt till”, skrev Pernilla på bloggen.

Annons

Pernilla Wahlgrens avbrott från stressen i Sverige

Men nu kanske tv-profilen har tid att komma ikapp med allt – efter alla inspelningar har hon nämligen åkt ner till sitt härliga semesterhus Casa Rosa i spanska Marbella, som hon köpte för några år sedan. Tillsammans med vänner ser hon ut att njuta ordentligt av den spanska vårvärmen och lite ledig tid.

Men det betyder inte att det bara är slappande som ska ske i semesterhuset, Pernilla har också mycket som måste bli gjort. Bland annat har hon haft problem med en vattenläcka i sitt rosa hus.

”Emilia och jag flög hit tillsammans. Vi ska fixa med husen, (jag hade en vattenläcka som behövde lagas) Vi ska göra samarbeten, fotografering och planeringsarbete – samt och njuta av ledighet där i mellan!”, skriver Pernilla Wahlgren i sin blogg.

Annons