Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Peter Habers barn har vuxit upp – så ser de ut

10 dec, 2021 
Med rollen som Martin Beck har Peter Haber blivit en av Sveriges mest älskade skådespelare.
Idag lever han tillsammans med skådespelaren Lena T. Nilsson, som han har en son med, och har också en dotter från en tidigare relation.
Så här ser Peter Habers barn ut som vuxna.
Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Peter Haber, 69, har en lång och gedigen skådespelarkarriär i bagaget, och har med roller som pappa Rudolf i Sunes sommar och Martin Beck i de många Beck-filmerna blivit en av landets mest folkkära skådisar.

Under 1970- och 1980-talet levde Peter Haber med sambon Anne-Li Norberg, som han fick dottern Nina Haber med 1985. Anne-Li, som var en känd skådespelare med roller i Rederiet och Solsidan, gick tragiskt bort i cancer 2018, 64 år gammal.

Nina Haber, 36, har gått i sina föräldrars fotspår, och har även hon slagit in på banan som skådespelare. Tillsammans med Bianca Kronlöf och Elin Söderquist har hon haft teatergruppen Gruppen, som de har både skrivit och regisserat flera föreställningar med. Nina Haber har också som många andra skådespelare läst in flera ljudböcker, skriver Hänt.

Annons
Nina Haber och skådespelaren Anna Lundström i en intervju om föreställningen Mitt arbete.

Peter Haber fick en son 1995

Sedan 1990 lever Peter Haber med Lena T. Hansson, som även hon är skådespelare. Paret driver filmproduktionsbolaget AntingenEller AB tillsammans. Det dröjde fyra år innan paret flyttade ihop 1994, och året därpå föddes sonen Viktor Haber, idag 26. Lena har, liksom Peter, ett barn från en tidigare relation.

Peter Haber med Lena T. Hansson och sonen Viktor på Kålmården 2005.

Viktor Haber har till skillnad från sin storasyster inte valt att följa föräldrarnas karriär, och lever mer tillbakadraget från rampljuset. Som yngre följde han dock med sin pappa på en del premiärer.

Annons
Peter Haber med sonen Viktor på premiären för Beck – Levande begravd, 2010.
The Storytellers – Lyssna med MarkizBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Markiz
Annons
Annons