Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Peter Jöback hyllar maken Oscar: ”Älskar att vara pappa med dig”

23 aug, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Peter Jöback: Så är maken Oscar som pappa
Nu berättar Peter Jöback om hur maken Oscar förgyller hans vardag.
”Jag älskar att vara pappa med dig”, säger han bland annat.
Annons
VIDEO: 5 saker om Peter Jöback som du kanske inte vissteBrand logo
VIDEO: 5 saker om Peter Jöback som du kanske inte visste

Oscar Jöback, 46, och Peter Jöback, 51, har varit ett par sedan 2004, och gifta sedan 2011, och vigseln gick av stapeln på Cirkus i Stockholm. Sedan dess har paret kilat stadigt och inte sällan delar de med sig av fina hyllningar till varandra på sociala medier. Tillsammans har makarna Jöback de två döttrarna Vega Lee och Iggy Lou.

Redan i början av sitt förhållande förstod killarna att de ville ha barn, men att de båda behövde bli klara med sig själva innan de valde att skaffa några.

Annons

– När jag och min man Oscar träffades kom en längtan efter barn ganska snart, men vi kände båda två att vi ville känna att vi var klara med vår egen uppväxt först. Oscar hade, som adoptivbarn, också ett bagage, har Peter Jöback tidigare berättar i Damernas värld.

Peter och Oscar Jöback och hunden Rocky under Camilla Läckberg och Henrik Fexeus releasefest för nya boken Kult tidigare i år.

Peter Jöbacks kärlekshyllning: ”Du inspirerar mig Oscar!”

Nu stoltserar artisten tillika skådespelaren Peter Jöback om sin kärlek för pappan till sina barn, och samtidigt gör han klart att parets liv är underbart.

Annons

Att vara pappa med dig är en av dom bästa saker jag har i mitt liv! Man lär varandra, man utvecklas tillsammans och man blir bättre och bättre hela tiden . Du inspirerar mig hela tiden Oscar Jöback. Lär mig att andas när jag behöver, och får mig att vara i stunden. Dessutom har du blivit så bra att posera när jag vill ta bild med dig, jag älskar när vi skrattar tillsammans”, hyllar Peter Jöback sin make samtidigt som han delar med sig av en bild på turturduvorna på sina sociala medier.

Foto: TT/Instagram

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

SE OCKSÅ: Femina träffar Peter JöbackBrand logo
SE OCKSÅ: Femina träffar Peter Jöback
Annons