Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Petter Stordalen om relationen till ex-frun Ingrid Stordalen

28 sep, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Petter Stordalen om relationen till ex-frun Ingrid Stordalen
Petter Stordalen är pappa till tre – Emilie, Jakob och Henrik. Nu berättar han om relationen till sina barns mamma, sin ex-fru Ingrid Stordalen.
”Jag gifte mig med världens bästa mamma”, säger han i Värvet.
Annons
TV: 6 saker du vill veta om Petter StordalenBrand logo
TV: 6 saker du vill veta om Petter Stordalen

Petter Stordalen och Gunhild Stordalen skilde sig 2019 efter 14 år ihop, och skilsmässan mellan paret som i många år frontats som ett superpar blev väldigt uppmärksammad och omskriven i media. Men skilsmässan från Gunhild är inte den enda som Petter tagit sig igenom.

Innan Gunhild var han gift med Ingrid Stordalen, som också är mamman till hans tre barn Emilie, Jakob och Henrik. De var tillsammans i 17 år innan de beslutade sig för att gå skilda vägar.

Petter Stordalen: ”Jag gifte mig med världens bästa mamma”

Nu har Petter Stordalen gästat podcasten Värvet som drivs av Kristoffer Triumf, och under intervjun konstaterar Kristoffer att Petter Stordalen varit förmögen under hela sina barns uppväxt, och ställer därför frågan om barnen idag vet pengars värde.

Annons

– Absolut. Men jag ska inte ta åt mig äran för det. Jag gifte mig med världens bästa mamma, säger han.

Och han har ett råd till de som skilt sig, som har barn tillsammans.

– Det bästa en pappa kan göra mot sina barn är att vara oändligt snäll mot deras mamma, säger han och förklarar att han alltid varit mån om att ha en god relation med Ingrid.

– Så barnen har blivit väldigt bra, tillägger han.

Sommarkvällen med barnen och ex-frun

I samma intervju konstaterar Petter att han sällan är ute och partar till sent på natten, han föredrar långa luncher och att komma hem i tid. Men ett av hans bästa minnen när det gäller sena kvällar är ett ihop med barnen och ex-frun.

– Den bästa måltiden jag haft var på mitt eget ställe. Det var bästa middagen, dagsfesten och efterfesten. Det var i min sommarstuga. Det var en av de finaste dagarna, det var sommar och barnen var där, min ex-fru var där, alla var där. Så hade vi en sådan fantastisk långlunch som glider över i middag och sjöng vi och spelade musik.

Relationen mellan Ingrid och Gunhild Stordalen

Och det är inte bara Petter som har en god relation med Ingrid. Det har även Gunhild Stordalen, som blev vän med Ingrid under äktenskapet med Petter. För ett par veckor sedan skrev hon på Instagram, samtidigt som hon delade en fin bild av henne och Ingrid ihop:

”Att vara exfru och fru är kanske inte den bästa starten, men oväntade vänskaper är de bästa. Ingrid Stordalen, du är sannerligen fantastisk”.

TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått
Annons