Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Petters son Alfons Ksyt – jobbar ihop med sin pappa

24 maj, 2022 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Petters son Alfon Ksyt – jobbar ihop med sin pappa
Nu väljer Petters äldsta son Alfons Ksyt att ställa sig bakom kameran och jobba lite ihop med sin far som säljer kläder. Se bilderna här!
Annons
9 kändisar som säljer eget vinBrand logo
9 kändisar som säljer eget vin

Artisten Petter Alexis Askergren, 47, har allt jämt full rulle, är det inte musik på schemat så säljs det viner till höger och vänster. Utöver detta bollar han även ett familjeliv med fem barn i åldrarna småbarn upp till tonåren. Sonen Lexus, 16, dottern Vita, 13, sonen Ronin, 6, och lilla Belle, 4, har Petter Askergren, 47, tillsammans med hustrun Michaela Askergren, 46. Sedan tidigare har Petter även sonen Alfon Ksyt, 18.

Så får Petter ihop familjelivet

Hösten 2019 berättade Petter i Så mycket bättre om hur paret arrangerat livspusslet – där familjen delat upp sig mellan fjällstugan i Åre och det pulserande stadslivet i Stockholm. Hustrun Michaela Askergren har en dragning till naturen och Stockholmspulsen gjorde henne inte gott.

Annons

– Min fru var rätt olycklig av att bo i Stockholm för hon hade tillbringat ganska stor del i fjällen. Hon har en så otroligt stark dragningskraft till det så jag insåg att jag kommer inte få ihop den här ekvationen, berättade han i programmet. Han fortsätter berätta om lösningen:

– Till slut så insåg jag att det här kommer nog inte fortsätta bra om inte hon är på en plats där hon är lycklig, sa han och förklarade att familjen valde att leva ett typ av varannan-vecka-liv där Petter själv pendlar mellan Jämtland och Stockholm.

Petters fina ord till äldsta sonen

En av anledningarna till att Petter vill ha kvar en fot i huvudstaden är för att hans äldsta son Alfons Ksyt bor där. Sonen som även arbetar som modell, och därmed väljer lite av sin pappas karriärspår i rampljuset, gick och fylled arton härom sommaren.

Petter firade sin sons 18-årsdag och delade med sin av några väl valda ord på sina sociala medier när det begav sig.

Annons

”Min älskade Alfons, 18 år idag, det är stort för mig och din mamma. Vi är så stolta och älskar dig djupt. Har precis spenderat elva dagar med dig på koster som jag kommer minnas som några av våra ‘finaste stunder’ i livet, tänk om min mamma – din farmor var med, hon var alltid din ride or die farmor.”

”Jag är i alla fall så tacksam för de här dagarna. Grattis min lilla pojke som nu blir stort på riktigt. Jag älskar dig till världens ände och tillbaka”, hurrade pappa Petter på sociala medier när Alfons Ksyt fyllde 18 förra sommaren.

Sonen Alfons Ksyt jobbar med pappa som fotograf

2019 hörde vi Miss Li sjunga Petters låt Lev nu dö sen i Så mycket bättre. Och nu en tid senare säljer Petter merch med titeln som tryck, och visst ser vi att modell-sonen Alfons Ksyt står som fotograf för kampanjbilderna där Petter själv står modell.

”Lev nu dö sen anorak”, skriver Petter intill fotot som äldsta sonen Alfons tagit. Vidare i kommentarsfältet ser vi att Petter hälsar att jackan snart kommer att finnas tillgänglig på hemsidan där han säljer sin merch.

Foto: TT/Instagram

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons