Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Phillipe Cohen säljer sin lägenhet som ligger precis bredvid Bianca Ingrossos

05 jan, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Phillipe Cohen säljer lägenheten vid Bianca Ingossos lägenhet på Östermalm i Stockholm.
När Bianca Ingrosso köpte sin trerummare på Östermalm i Stockholm, valde hon att köpa en lägenhet på samma gård som Phillipe Cohen. Nu väljer dock Phillipe Cohen att sälja sin lägenhet.
Annons
Bianca Ingrosso berättar om bulimi - se klippet från Wahlgrens värld härBrand logo
Bianca Ingrosso berättar om bulimi - se klippet från Wahlgrens värld här

Året 2020 var inte Bianca Ingrossos enklaste, under våren genomgick hon en abort – en tuff resa som man fick följa i Dplay-programmet Wahlgrens värld senare under hösten. Aborten blev omtalad på flera plattformar, och något som uppmärksammades var att Bianca själv först ville behålla barnet – men inte hennes partner Phillipe Cohen.

– Phillipe vill inte, och jag har inte velat berätta det för jag har inte bestämt mig. Och då ville jag inte berätta för jag vill inte att första ska... och han vill verkligen inte nu, berättade hon till mamma Pernilla Wahlgren i ett av avsnitten, och i ett senare avsnitt förklarade hon:

– Det var verkligen inget självklart val utan jag velade tusen gånger om dagen i flera dagar, säger Bianca som därefter genomgick sin abort.

Bianca Ingrosso försvarade Phillipe Cohen

Senare möttes Phillipe Cohens agerande gällande aborten stor kritik, vilket Bianca Ingrosso fick lov att gå in och försvara honom för. Det är mycket som händer i det verkliga livet, som inte får plats i programmet. Beslutet om en abort var gemensamt.

Annons

”Det som sänds i Wahlgrens värld nu är som vanligt en bråkdel av vad som egentligen händer hemma i det verkliga livet utan kameror”, förklarade hon bland annat på Instagramstory samtidigt som hon tillade att hon och Phillipe som par hade en tuff period vid tillfället:

”Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad till något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig och Phillipe. Det är även viktigt för mig att förtydliga att beslutet inte bottnar i att någon av oss inte ”känner sig redo”. Vi båda två känner att vi hade varit redo för utmaningen som föräldrar, men tyvärr inte tillsammans där och då på grund utav många olika faktorer”.

Bianca grät för första gången på ett halvår

Och nu senast i jul – mådde hon inte heller speciellt bra när hon i sin senaste vlogg förklarade att hon kände sig väldigt ensam och att hon haft det tufft på alla plan – både yrkesmässigt och privat.

Annons

– Jag har inte gråtit på typ ett halvår. Och den här veckan har jag gråtit lite, vilket faktiskt också har varit skönt. Men jag mår bra, ni behöver inte oroa er, det är bara mycket som händer nu. Både jobbmässigt och i privatlivet, säger hon i videon.

Phillipe Cohen flyttar från lägenheten

Alla dessa tillfälligheter gör att många spekulerar i hur det egentligen ligger till mellan Bianca och Phillipe just nu. Paret har inte synts ihop på flera veckor, varken den ena eller den andra har dykt upp på deras olika sociala medier-konton. Men trots att många frågvisa följare har undrat så har ingen av dem uttalat sig om sin nuvarande relation.

Och nu har Phillipe Cohen valt att sälja sin lägenhet på Östermalm i Stockholm, som ligger i på samma gård som Bianca Ingrossos lägenhet. Något som Phillipe Cohen själv annonserar på Instagram, där han i en story tackar mäklaren för försäljningen.

Kanske fortsätter att vara sambos

Under våren valde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen att tillsammans flytta ihop in i Biancas nyrenoverade trerumslägenhet på Östermalm i Stockholm. Vilken också ligger i Phillipe Cohens lägenhetskomplex och vid tidpunkten flyttade då Phillipe Cohens bror in i den mindre lägenheten. Så trots total sociala medier-tystnad från de båda två – så kan det vara så att de fortfarande bor ihop, och kvar i Bianca Ingrossos större lägenhet i samma hus.

LÄS MER:

Annons