Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Prinsessan Madeleine om känslorna kring att fylla 40

29 jun, 2022 
AvMichaela Mastad
AvMichaela Mastad
FotografPontus höök / tt
Prinsessan Madeleine om känslorna kring att fylla 40
Vår lyxiga prinsessa Madeleine firade nyligen sin 40-årsdag med pompa och ståt.
Nu berättar kungligheten om känslorna kring sin födelsedag.
– Vissa har ångest, men jag tycker att 40 känns rätt härligt, säger hon.
Annons
Kronprinsessan Marys bästa modeögonblickBrand logo
Kronprinsessan Marys bästa modeögonblick

Prinsessan Madeleine har länge bott på andra sidan Atlanten, tillsammans med sin make Chris O'Neill och deras tre gemensamma barn prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Nyligen kom den stora nyheten att prinsessan och resten av hennes familj var hemma på svensk mark igen. Men det var inte bara semester som gällde för kungligheterna, utan de fick börja sin visit hemma i Sverige med ett kungligt uppdrag.

Denna gång var det inte prinsessan Madeleine som skulle skina framför strålkastarljuset. Utan hennes son Nicolas, som skulle inviga en park i Ångermanland, som han hade fått i doppresent för sju år sedan.

Så firade prinsessan sin födelsedag

I samband med visiten i Norrland ägde en presskonferens rum för familjen. Under konferensen uttryckte prinsessan Madeleine sina känslor kring sitt födelsedagsfirande, som hon firade den 10 juni hemma i Florida, USA.

– Jag firade med vänner och familj. Det var härligt. Det känns bra att vara 40 faktiskt. Än så länge, sa hon och skrattade innan hon fortsatte:

Annons

– Nej, men det var jättehärligt och jag firade med vänner och lite lagom. Det känns väldigt bra.

Det är inte bara hennes födelsedagsfirande som blev lyckat. Madeleine bekräftar också att hon befinner sig på en bra plats i livet.

– Det känns som det i alla fall. Vissa har ångest – men jag tycker att 40 känns rätt härligt. Så det känns bra, framför allt när man kan fylla 40 och ha sina nära och kära omkring sig, jag uppskattar det och jag uppskattar livet och känner tacksamhet, säger prinsessan Madeleine.

Glädjen över att vara hemma igen

Prinsessan tycker att det känns jättebra att vara hemma i Sverige igen.
Men det är inte bara hon som gläds åt det, hennes man Chris O'Neill verkar hålla med sin kära fru på den fronten.

– Det är fantastiskt att vara tillbaka, och att få komma upp hit där jag aldrig har varit, det är ett vackert land, sa han i presskonferensen.

Nu ser hela familjen framemot en underbar svensk sommar som i vanlig ordning kommer tillbringas på Öland och Solliden.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons