Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Så ser prinsessan Madeleines tre barn ut idag

20 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
AvLinda Strömbäck
FotografTT, Instagram
prinsessan Madeleine med dottern Leonore
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills barn har idag blivit åtta, sju och fyra år gamla. Se bilderna på hur prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne ser ut idag!
Annons
VIDEO: Kungliga sommarfrisyrer att inspireras avBrand logo
VIDEO: Kungliga sommarfrisyrer att inspireras av

I januari 2011 sågs prinsessan Madeleine tillsammans med finansmannen Chris O'Neill för första gången. Året därpå bekräftade hovet att de blivit ett par och senare samma år offentliggjordes deras förlovning. I juni 2013 gifte sig paret i Slottskyrkan i Stockholm och sedan dess har de hunnit få tre barn tillsammans.

Se bilderna på hur prinsessan Madeleine och Chris O'Neills barn ser ut idag!

Prinsessan Madeleines barn

2014 föddes prinsessan Madeleine och Chris O'Neills första barn i New York – prinsessan Leonore. Hon föddes med titeln som svensk prinsessa och hertiginna av Gotland. Året därpå föddes Leonore lillebror prins Nicolas på Danderyds sjukhus i Stockholm. Utöver titeln som prins erhöll han också titeln som hertig av Ångermanland. Parets yngsta barn, prinsessan Adrienne, hertiginna av Blekinge, föddes också på Danderyds sjukhus 2018. Sedan dess är den kungliga familjen bosatta i Florida.

Annons

Barnen som kungligheter

2019 beslutade kung Carl Gustaf vilka av hans familjemedlemmar som skulle tillhöra det kungliga huset. Beslutet resulterade i att prins Carl Philips barn och prinsessan Madeleines barn inte längre tillhör det kungliga huset och inte heller har ställning som kungliga högheter. Barnen fick dock behålla sina titlar som prins/prinsessa och hertig/hertiginna men i och med att de inte anses som kungliga högheter förväntas inte Leonore, Nicolas eller Adrienne ha några offentliga åtaganden på kungens uppdrag, utan anses istället som privatpersoner. Däremot är prinsessan Madeleines barn fortsatt arvsberättigade till tronen.

Så ser prinsessans barn ut idag

Idag har prinsessan Madeleine och Chris O'Neills barn hunnit bli 8, 7 och 4 år gamla. Se bilderna på hur prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne, ser ut idag!

Annons
SE OCKSÅ: Så ser prinsessan Madeleines tre barn ut idagBrand logo
SE OCKSÅ: Så ser prinsessan Madeleines tre barn ut idag
Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons