prinsessan-madeleine-
Kändisarna som fyller jämnt under 2022
2:25

Efter reklamen: Kändisarna som fyller jämnt under 2022

(2:25)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill bor sedan 2018 tillsammans med barnen Leonore, 8, Nicolas, 6, och Adrienne, 4, i Florida, USA. När resten av kungafamiljen passade på att fira påsk på olika håll hemma i Sverige, gjorde prinsessan Madeleine det samma fast hemma i Amerika.

– Prinsessan Madeleine håller fast vid svenska traditioner som hon vill föra vidare till barnen. Och prinsessan hoppas förstås att hon kan komma hem till sommaren, med familjen. Som hon brukar göra, säger Hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Här är svenska prinsessornas ex-pojkvänner idag

Prinsessan Madeleines nya bild med döttrarna

Och visst firades det påsk! Det visar prinsessan Madeleine upp på sina sociala medier med en bild tillsammans med döttrarna Leonore och Adrienne. Mor och döttrar sitter likadana blommiga klänningar i trädgården med ett uppdukat bord i bakgrunden, och i bildtexten önskar de alla en ”Glad påsk!”.

Lille prins Nicolas och Chris O'Neill saknas dock på bilden – varför går okommenterat. Under fjolårets påsk valde hela prinsessfamiljen att hälsa glad påsk, och då var alla samlade – till och med den annars så kameraskygga Chris O'Neill!

Så firade kungafamiljen under påskhelgen

Under påsken passade medlemmarna ur kungafamiljen på att dela med sig av sitt firande på sina respektive sociala medier-kanaler. Kungen och drottningen delade en bild från en utomhusfika i ett härligt snötäckt landskap vid Storlien, och prins Carl Philip och prinsessan Sofia bjöd på en bild från skidbacken i fjällen. Kronprinsessan Victoria med familj valde att hålla bilderna för sig själva, men påsken firades på Öland och som vanligt fick vi se henne under den traditionsenliga påskläsningen från Slottskyrkan i SVT.

Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Foto: TT/Instagram

Mest läst